Dikkatsiz sürücüye 3 gün tutukluluk: Çarptığı çocuk yoğun bakımda

Kamalı Haber, 11 Mart 2024

Güncelleme: 11 Mart 2024

A
A

4 yaşındaki çocuğa çarparak yaralanmasına neden olan sürücüye soruşturma kapsamında üç gün tutukluluk verildi. Yaralanan çocuğun hayati tehlikesi bulunuyor.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Yukarı Bostancı'da meydana gelen kazada 4 yaşındaki çocuğa çarparak ağır yaralanmasına neden olan S.Y. dün mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, kazanın 9 Mart 2024 tarihinde, saat 17.30 sıralarında Yukarı Bostancı'da İzzet Kombos Bulvarı üzerinde meydana geldiğini söyledi.

Polis, S.Y.’nin SP 529 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrederken parka doğru dikkatsizce sağa döndüğü esnada, sol kaldırım üzerinden park alanına doğru koşarak geçmekte olan Ergün Topaloğluları'na çarptığını ve kazada yaralanan çocuğun kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sol ayağında kırığı ve iç kanama teşhisi ile yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ve çocuğun hayati tehlikesi bulunduğunu belirtti.

Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve incelenecek kamera görüntüleri olduğunu kaydeden polis memuru, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etmesi üzerine yargıç zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar