Dereboyu yolu hafta sonu tek şerit

23 Şubat 2024

A
A

Cumartesi ve pazar günü, Dere Boyu olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi’nde, Kumsal Apartmanı’ndan Başbakanlık ışıklarına kadar olan bölgede yürütülecek çalışmalar boyunca yol kontrollü olarak tek şerit olacak.

ZgotmplZ

 Lefkoşa Türk Belediyesi, nitelikli ve sürdürülebilir gelişim ile dönüşüme katkı sağlamayı amaçlayan Ortaköy Altyapı Geliştirme Projesi için çalışmalarına başlıyor.

Bu kapsamda yarın ve pazar günü Mehmet Akif Caddesi'nde Kumsal Apartmanı'ndan Başbakanlık ışıklarına kadar olan bölgede çalışmalar yürütülecek. Bu süreçte yol kontrollü olarak tek şerit olacak ve bu güzergâhı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

Açıklamada, yapılacak çalışmalarla ülkenin en önemli ekonomik akslarından olan Mehmet Akif Caddesi'nin çehresinin yenilenmeye başlanacağı belirtildi. Çalışmalar kapsamında bölgedeki kaldırımların yenileneceği, yağmur suyu drenaj hattının güçlendirileceği, seyir terası yapılacağı, aydınlatma armatürlerinin yenileneceği ve yeni şehir mobilyalarının ekleneceği ifade edildi. Bu projeyle Lefkoşa'nın daha modern bir görünüme kavuşması ve altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar