Çeler'den teşekkür mesajı: TDP ile kimse artık çaresiz değil

28 Şubat 2024

A
A

TDP'nin yeni Genel Başkanı Zeki Çeler, yeni dönemde TDP'nin kime güveneceklerini bilemeyenlerin umudu olacağını belirtti.

ZgotmplZ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, çok önceden çalışmaya ve üretmeye başladıklarını, şimdi bu çalışma ve üretme sürecini herkesin izleyebileceği haliyle büyüttüklerini söyleyerek, kimsenin artık çaresiz ve yalnız olmadığını vurguladı

“Teşekkür ve Yeni Umut” başlıklı yazılı bir açıklama yapan Çeler, geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen TDP 8. Kurultayı’nın üzerinden biraz gecikmeli olsa da birkaç şey söylemek istediğini belirtti.

"MESAJLAR DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADIM ATTIĞIMIZI GÖSTERDİ"

Çeler, “Kurultayın hemen sonrasında başlayan ve şu ana kadar devam eden gerek Türkiye’den gerek adanın kuzey ve güneyinden, siyasi parti başkanları ve mensupları, sivil toplum örgütleri, aktivistler, basın camiası ve yurttaşlarımızdan aldığım tebrik mesajları ve ziyaretler ne kadar doğru bir zamanda ne kadar doğru bir adım attığımızı bir kez daha gösterdi” ifadelerini kullandı.

“YÜREĞİMİZDEKİ ÜLKE SEVGİSİ MÜCADELE RUHUYLA BİRLEŞTİ"

Hissettikleri ve tespit ettikleri gerçeğin; ülkede tertemiz mazisiyle ayağa kalkacak bir TDP’ye duyulan ihtiyaç olduğunu ve bunun yapılan kurultay ve yeni yönetimin seçilmesiyle birlikte yeniden açığa çıktığını kaydeden Çeler, gerek siyasetin tümünde gerekse hükümet ve muhalefet alanındaki boşluğun, yüreklerindeki ülke sevgisi ve mücadele ruhuyla birleştiğini, sonucun herkesin yeni bir umut hissetmesine neden olduğunu dile getirdi.

Çeler, “TDP, kurulduğu günden bu yana taşıdığı ilkelerinden şaşmadan ancak yeni döneme de ayak uyduracak yepyeni vizyonuyla siyaset arenasında güçlü bir yer edinmeye başladı, devam ediyor. Herkese siyasi nezaketleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KİMSE ARTIK YALNIZ VE ÇARESİZ DEĞİL”

Kendilerinin çok önceden çalışmaya ve üretmeye başladıklarını, şimdi bu çalışma ve üretme sürecini herkesin izleyebileceği haliyle büyüttüklerini söyleyen TDP Genel Başkanı Zeki Çeler, kimsenin artık çaresiz ve yalnız olmadığını vurguladı.

Çeler, “’Biz kime güveneceğiz, kime oy vereceğiz, kimi destekleyeceğiz’ diyenlerin sesine cevap olacak bu yeni dönemde; herkesin ortak yuvası ve örgütlenme alanı TDP olacak. Kimsenin şüphesi olmasın; bizde bu yurt sevgisi sizde de bu destek olduktan sonra, TDP’li bir siyaset arenasında sırtımız yere gelmeyecektir. Çünkü TDP Yeni Umut, Yeni Dönem” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar