Çeler, narenciye sorununu yerinde dinledi

22 Mart 2024

Güncelleme: 23 Mart 2024

A
A

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, bir heyetle birlikte Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği'ni ziyaret etti ve üreticilerin sorunlarını dinledi.

ZgotmplZ

 Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, beraberindeki heyetle birlikte Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği’ni ziyaret etti, üreticinin sorunlarını dinledi.

Ziyarette konuşan Çeler, ülkenin en büyük ihracatının narenciye olduğunu ve bu gerçeğin kendilerini gururlandırdığını belirtti. Geçmişten bugüne nedenlerin analiz edilerek bugünlere nasıl gelindiğinin iyi anlaşılması gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin ürünü neden almadığını, önümüzdeki dönemde narenciye üretim kapasitesinin ne olacağını, suyun yeterliliğini ve benzeri konuları değerlendirmenin önemine dikkat çekti. Gelecek planlamalarının, üreticilerin tecrübeleri ve sahada elde edilen veriler ışığında yapılması gerektiğini ifade etti. Üreticilerin görüşlerini dinleyerek, işi bilenlerle birlikte politika oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Kıbrıs Türk Narenciye Üreticileri Birliği Başkanı Ali Alioğlu ise, Çeler ve heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar