Bir günde üç ani ölüm: 50, 58 ve 73 yaşlarındaydılar

5 Ocak 2023

A
A

Gazimağusa, Beyarmudu ve Taşkent'te 3 kişi aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. İkisi evinde biri de hastaneye giderken yolda yaşamını yitiren 3 kişinin yaşlarının 50, 58 ve 73 olduğu açıklandı.

ZgotmplZ

Gazimağusa, Beyarmudu ve Taşkent'te dün 3 kişi geçirdikleri ani rahatsızlık nedeniyle yaşamlarını yitirdi.

Polisten bilgiye göre, Taşkent'te sakin 50 yaşındaki Muhsine Pınar Er, dün 04.00 sıralarında evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Bugün yapılan otopside kan ve doku örnekleri alınan Er’in ölüm sebebi ileri tetkikle tespit edilecek.

Gazimağusa’da sakin 58 yaşındaki Cengiz Yalman da sabah 09.00’da evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Yalman’ın bugün yapılan otopsisinde, ölüm sebebi “siroz, kronik obstrüktif akciğer hastalığı ve emboli” olarak açıklandı.

Beyarmudu’nda sakin 73 yaşındaki Fatma Tekok ise dün akşam 22.15 sıralarında evinde rahatsızlanmasının ardından Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi.

İKİ OTOPSİ

Diğer yandan 3 Ocak’ta Lefkoşa’da, evinde rahatsızlanan ve kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren 25 yaşındaki Zue Joel Kollie’ye (E) otopsi yapıldı. Kan ve doku örnekleri alınan Zue Joel Kollie’nin kesin ölüm sebebi yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Gazimağusa’da 2 Ocak’ta evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren 60 yaşındaki Ersin Güryay’ın ise yapılan otopsisinde ölüm sebebi “kalp yetmezliği ve kalp krizi” olarak tespit edildi.

Polisin olaylarla ilgili soruşturması sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar