Bir gecede 9 binden fazla araç denetlendi, 1646 sürücüye ceza yazıldı

26 Kasım 2023

Güncelleme: 26 Kasım 2023

A
A

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele'de cumartesi gecesi yapılan denetimlerde, 9 bin 180 araç sürücüsünden, 1646 sürücüye ceza yazıldı. 3 kişi tutuklanırken 116 araç trafikten men edildi.

ZgotmplZ
Arşiv

Cumartesi gecesi Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimlerinde bir dizi önleme ve yaptırım uygulandı. Denetlenen 9 bin 180 araç sürücüsünden, 1646 sürücüye ceza yazıldı. 

Lefkoşa'daki denetimlerde ikamet izinsiz olarak ülkede bulunan 8 kişi tespit edilerek tutuklandı, kapatma saatine uymayan bir işyerine yasal işlem başlatıldı ve kumarhaneye girmeleri yasak olan 20 kişi tespit edildi. Lefkoşa'da ayrıca trafik denetimlerinde 2979 araç sürücüsü kontrol edilerek çeşitli trafik suçlarından 631 rapor tutuldu, 37 araç trafikten men edildi.

Gazimağusa'daki denetimlerde ikamet izinsiz olarak ülkede bulunan bir kişi tutuklandı. Dörtyol'da yapılan kontrolde hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduran bir kişi tutuklandı. Kumarhanede bulunan 10 kişi yasağa aykırı olarak tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde 3620 araç sürücüsü kontrol edilerek çeşitli trafik suçlarından 555 rapor tutuldu, 1 sürücü tutuklandı, 8 araç trafikten men edildi.

Girne'deki denetimlerde ikamet izinsiz olarak ülkede bulunan 5 kişi tutuklandı. Kumarhanede bulunan 21 kişi yasağa aykırı olarak tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde 1260 araç sürücüsü kontrol edilerek çeşitli trafik suçlarından 284 rapor tutuldu, 67 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt'taki denetimlerde kapatma saatine uymayan bir işyerine yasal işlem başlatıldı ve alkollü içki ruhsatı olmadığı halde izinsiz olarak alkollü içki tasarruf eden bir işyeri sahibine yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde 721 araç sürücüsü kontrol edilerek çeşitli trafik suçlarından 103 rapor tutuldu, 2 sürücü tutuklandı, 4 araç trafikten men edildi.

İskele'deki denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kumarhanede bulunan 10 kişi yasağa aykırı olarak tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Trafik denetimlerinde 500 araç sürücüsü kontrol edilerek çeşitli trafik suçlarından 73 rapor tutuldu, 9 araç trafikten men edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar