Bebek sahilinde seks Türkiye'yi ayağa kaldırdı

1 Haziran 2022

Güncelleme: 1 Haziran 2022

A
A

İstanbul Bebek sahilinde bir çift, herkesin gözü önünde seks yaptı. Türkiye’yi ayağa kaldıran görüntüler sosyal medyada yayılırken, çift, gözaltına alındı.

ZgotmplZ

Türkiye’de dün Twiter üzerinden paylaşılan bir video sosyal medyada büyük yankı buldu. Kısa sürede DahaNelerGöreceğiz etiketi altında toplanan milyonlarca internet kullanıcısı görüntüleri paylaştı.

 İzlerken herkesi utandıran bu görüntüler İstanbul Bebek Sahili'nde yaşandı. Gündüz gözü yaşanan olayla ilgili polis ekipleri kısa süre inceleme başlatarak çifti gözaltına aldı.

VİDEOYA ÇEKİLDİLER…

Yolda seyir halinde olan bir vatandaşın olayları videoya almasıyla ortaya çıkan olay sonrası, çifti mülteci olduğu iddiası ise Türkiye’de yeninden tartışmalara neden oldu.

Ancak gözaltına alınan çiftin daha önce çocuk istismarı da dahil birçok suç kaydı bulunan TC vatandaşları olduğu ortaya çıktı. Sahilde kamu alanında seks yapan kadınla adamın uyuşturucu etkisinde olduğu belirtildi.

SUÇ DOSYALARI KABARIK ÇIKTI

Polisten yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

"30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar