Bayramda yine kapalı görüş var: Üstel açık görüş için tarih verdi

29 Nisan 2022

Güncelleme: 30 Nisan 2022

A
A

Merkezi Cezaevi’nde, Kovid-19 önlemleri çerçevesinde bu bayram da açık görüşme yapılmayacak. Üstel, açık görüşlerin 7 Mayıs’ta başlamasına karar verildiğini bildirdi.

ZgotmplZ Türk Ajans Kıbrıs

Merkezi Cezaevi’nde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri çerçevesinde bu bayram da mahkumlar aileleriyle açık görüşme yapamayacak.

Merkezi Cezaevi Müdürü Fatih Erdoğan’ın verdiği bilgiye göre, Kovid-19 nedeniyle bu bayram da Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin açık görüşe olumlu rapor vermediğini belirterek, mahkumların aileleriyle 2 yetişkin, 3 çocuk olacak şekilde kapalı görüş yapılabileceğini söyledi. 

Salgın süresince mahkumların aileleriyle online görüşmelere olanak verildiğini ifade eden Erdoğan, yeni süreçte görüşmelerin Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin raporu doğrultusunda düzenleneceğini kaydetti. 

7 MAYIS'TA AÇIK GÖRÜŞ BAŞLIYOR

Diğer yandan Ramazan Bayramı dolayısıyla bakanlık bünyesinde bulunan Merkezi Cezaevi’ni ziyaret eden ve personel, mahkûm ve tutukluların bayramını kutlayan İçişleri Bakanı Ünal Üstel, yaptığı açıklamada, açık görüşlerin 7 Mayıs’ta başlamasına karar verildiğini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar