Başkandan çalışana cinsel saldırı iddiası... Teminatla serbest...

Kamalı Haber, 16 Mayıs 2024

Güncelleme: 16 Mayıs 2024

A
A

Bir dernek başkanının, bir çalışana yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilirken, tutuklanan zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

ZgotmplZ

Lefkoşa Kıbrıs Türk Ortopedikler Derneği, cinsel saldırı iddiasıyla sarsıldı.

Dernek Başkanı M.K., dernekte görevli C.T. isimli kadını sözlü ve fiziksel taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanırken, “cinsel taciz”, “cinsel saldırı” suçlamalarıyla bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının, iddiaya göre, C.T.'ye, “Çok güzel g*ncıksın. Eşim rahatsız. S*ks ihtiyacım var.” şeklinde cinsel tacizde bulunduğunu, ardından mutfağa giden kadına arkasından sarılıp, dokunarak ve boynundan öperek cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.

Polis, C.T.’nin cep telefonunda konu suçla ilgili kayıt olabileceğinden emare alındığını ve inceleme birimine gönderildiğini kaydetti.

Polis, şikayet üzerine tutuklanan zanlının suçlamaları kabul etmediğini belirtti.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, 2019 yılına ait iki adet itale-i lisan (hakaret) suçundan dosyası bulunduğunu kaydeden polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 100 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber iki kefilin 500 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise imza vermesi koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar