Baltalı tehditten kaçmak için kendini boşluğa bırakan genç yaşama 15 gün tutunabildi

26 Ocak 2023

Güncelleme: 26 Ocak 2023

A
A

Haspolat’ta depozito meselesi nedeniyle tartıştığı iki kişinin baltalarla korkutması üzerine 11 metre yüksekten atlayarak ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, yaşam mücadelesini 15 gün sonra kaybetti.

ZgotmplZ

Haspolat'taki depozito tartışması sırasında kendini yaklaşık 11 metre yükseklikten boşluğa bırakan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

10 Ocak'ta meydana gelen olayda, Haspolat İkinci Sokak’ta bulunan Belediye Evleri Apartmanı’nda bir dairede bulunan iki kişi, kira depozitosu konusunda kendileriyle görüşmeye gelen 23 yaşındaki Chukwudı Oliver Nwauuisi’yi korkutmak için ellerindeki baltaları göstermiş, bunun üzerine Nwauuisi dairenin balkonundan yaklaşık 11 metre yükseklikten atlayarak ağır yaralanmıştı.

Polis, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altından olan Nwauuisi'nin dün saat 23.15’te yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Olaydan sonra kayıplara karışan  ve “taammüden adam öldürmeye teşebbüs ve ağır yaralama”dan aranan 30 yaşındaki I.E.  ile 23 yaşındaki A.A., Güney'de tespit edilmiş ve 20 Ocak'ta KKTC polisine teslim edilmişti.

Polis, yürütülen ileri soruşturmada, iki zanlıyı 11 Ocak'ta Güney'e geçmelerine yardım eden kişinin 28 yaşındaki F.N. olduğunun da tespit edildiğini ve zanlının 25 Ocak günü tutuklandığını da açıkladı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar