Arabada yok yok: Operasyonda uyuşturucu ve muhtelif silah bulunan iki genç tutuklandı

Kamalı Haber, 27 Mart 2024

Güncelleme: 27 Mart 2024

A
A

Araçlarında uyuşturucu, bıçak vb aletler bulunarak tutuklanan iki zanlı, soruşturma kapsamında iki gün tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nün operasyonunda üzerlerinde ve kullanımlarındaki araçta yapılan aramada; hintkeneviri ile 2 adet çakı, 2 adet bıçak, beyzbol sopası ve mınçıka bulunan B.S ve M.D.K. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

ARAÇTA UYUŞTURUCU İLE BEYZBOL SOPASI, BIÇAKLAR, ÇAKILAR BULUNDU

Mahkemede olguları aktaran polis, 26 Mart'ta Lefkoşa'da, Sht. Mustafa Ruso Caddesi üzerinde polis ekipleri tarafından, B.S ve M.D.K.'nın bulunduğu FZ 583 plakalı araç içerisinde yapılan aramada; 13 ayrı paket içerisinde yaklaşık 6 gram hintkeneviri ve 49 santim uzunluğunda beyzbol sopası, 60 santim uzunluğunda bir adet mınçıka, 22 cm ve 20 cm'lik iki bıçak ve uzunluğu 15 cm çakı ile M.D.K.'nin üzerinde 18 santim uzunluğunda bir adet çakı bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 

Aynı tarihte B.S.'nin ikametinde yapılan aramada kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmadığını, M.D.K.'nin daimi ikametgâhı olmadığından arama yapılamadığını kaydeden polis, zanlıların tasarrufunda bulunan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarı'na analize gönderileceğini ifade etti.

POŞETLER VE CEP TELEFONLARI İNCELENECEK

Ayrıca, uyuşturucu maddelerin sarılı olduğu naylon poşetlerin üzerinde parmak izi olup olmadığının ve zanlılara ait cep telefonlarının inceleneceğini kaydeden polis, zanlıların uyuşturucu maddeleri kimden ve ne şekilde temin ettiklerinin araştırılacağını söyleyerek 2 gün süre istedi. 

Mahkeme, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar