Alayköy'de bir eve ateş açılması olayının ardından "kız meselesi" çıktı

Kamalı Haber, 28 Şubat 2024

Güncelleme: 28 Şubat 2024

A
A

Alayköy'de bir eve ateş açılmasını meselesiyle ilgili üç kişi tutuklanırken, olayın kız meselesi yüzünden meydana geldiği bildirildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Alayköy’de dün sabah karşı meydana gelen tüfekli saldırı olayının zanlıları olaydan 12 saat sonra tespit edilerek, tutuklandı.

Zanlılar K.Ö., S.Ö. ve A.G., “adına kayıtsız ateşli silah taşıma, tasarrufu”, “kanunsuz patlayıcı madde taşıma, tasarrufu”, “kasti hasar”, “şiddet kullanma tehtidi” ve “meskun mahalde ateş etmek” suçlarından bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Soruşturmaya ilişkin bilgileri aktaran polis, zanlıların K.Ö.'nün kullanımındaki araçla, aralarında daha önceden "kız meselesi" yüzünden husumet bulunan 19 yaşındaki K.Ü.’nün (E) Alayköy’deki evinin önüne gittiklerini, zanlı K.Ö.'nün annesine ait av tüfeği ile bir el eve, bir el de K.Ü.’nün babası S.Ü.’ye ait otomobile ateş ettiğini belirtti.

Zanlıların aynı gün kamera görüntülerinden tespit edilerek tutuklandıklarını kaydeden polis, olayda kullanılan av tüfeği ve aracın tespit edilip emare olarak alındığını bildirdi.

Zanlıların itiraf niteliğinde gönüllü ifade verdiklerini söyleyen polis, tahkikatın yeni başladığını, incelenmesi gereken kamera görüntüleri ve alınması gereken ifadeler olduğunu aktararak, iki gün ek tutukluluk talep etti.

Mahkeme, zanlıların iki gün tutuklu kalmasını emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar