5 saat arayla iki kaza, iki yaralı

22 Mart 2024

Güncelleme: 22 Mart 2024

A
A

Boğaz-Dikmen Anayolu ile Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu'nda iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazaların birinde iki kişi yaralanırken, diğer kazayı yapan sürücü alkol testini reddedince tutuklandı.

ZgotmplZ

Boğaz-Dikmen ve Lefkoşa-Gazimağusa ana yollarında meydana gelen trafik kazalarında, iki kişi yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, Boğazköy-Dikmen yolunun ilk kilometresinde dün gece 21.00 sıralarında meydana gelen kazada, 18 yaşındaki sürücü Tahir Baran Demir yönetimindeki FB 733 plakalı araç, sağa meyilli virajda, sürücünün dikkatsizliği ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yoldan çıkarak trafik levhasına, aydınlatma direğine ve tel örgülerin beton direklerine çarptı.

SÜRÜCÜ VE YOLCU YARALANDI

Kazada yaralanan araç sürücüsü Tahir Baran Demir ve araçtaki 18 yaşındaki yolcu Rüya Nas (K), kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Diğer yandan, Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunda sabaha karşı 02.30’da meydana gelen kazada ise 28 yaşındaki D.K. (E) yönetimindeki SF 108 plakalı salon araç, doğu istikametine seyrettiği sırada, sürücünün dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamette giden 50 yaşındaki Salahattin Turunç (E) yönetimindeki KF 550 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Kazada yaralanan olmadı ancak D.K., alkol testi için yeterli nefes ve kan örneği vermeyi reddetmesi nedeniyle tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar