5 ilçede 2 binden fazla sürücüye ceza

21 Nisan 2024

A
A

Polis, 5 ilçede yaptığı asayiş denetiminde ikamet izinsiz olduğunu tespit ettiği 24 kişiyi tutukladı, kumarhaneye girmesi yasak 99 kişi hakkında yasal işlem yaptı. Kontrol edilen 5 bin 350 sürücüsünden 2 bin 127’si hakkında yasal işlem yapıldı.

ZgotmplZ

Polis, 5 ilçede gerçekleştirdiği asayiş denetimlerinde ve trafik kontrollerinde bir dizi yasal işlem yaptı ve tutuklamalar gerçekleştirdi. 

ASAYİŞ DENETİMLERİ

Lefkoşa'da 5 kişi ikamet izinsiz olarak tespit edildi ve 4 kişi polisi darp ettiği için tutuklandı.

Gazimağusa'da kumarhaneye girmesi yasak olan 17 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Girne'de kumarhaneye girmesi yasak olan 42 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Ayrıca, alkollüyken trafik kazası yapan bir kişinin aracında uyuşturucu madde bulundu ve bu kişi tutuklandı.

Güzelyurt'ta ikamet izinsiz olan 4 kişi ve alkollü içki satan iş yeri işletmecisine yasal işlem yapıldı.

İskele'de bir kişi ikamet izinsiz olarak tespit edildi ve kumarhaneye girmesi yasak olan 40 kişiye yasal işlem yapıldı.

TRAFİK DENETİMLERİ

Lefkoşa'da 2 bin 795 araç sürücüsünden 559'u için yasal işlem yapıldı. En yaygın suçlar sürat, alkollü araç kullanma, cep telefonu kullanma ve emniyet kemeri takmama oldu.

Gazimağusa'da bin 55 araç sürücüsünden 813'ü için yasal işlem yapıldı. Benzer şekilde sürat, alkollü araç kullanma, cep telefonu kullanma ve emniyet kemeri takmama en yaygın suçlardı.

Girne'de bin 502 araç sürücüsünden 361'i için yasal işlem yapıldı. Sürat, alkollü araç kullanma, sürüş ehliyetsizlik, sigorta eksikliği gibi suçlar öne çıktı.

Güzelyurt'ta 750 araç sürücüsünden 98'i için yasal işlem yapıldı. Sürat, cep telefonu kullanma, emniyet kemeri takmama ve sigorta eksikliği gibi suçlar rapor edildi.

İskele'de 750 araç sürücüsünden 296'sı için yasal işlem yapıldı. Sürat, alkollü araç kullanma, sürüş ehliyetsizlik, sigorta eksikliği gibi suçlar ön plana çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar