4 yaşındaki çocuğa çarpan zanlı tutuksuz yargılanacak

Kamalı Haber, 14 Mart 2024

Güncelleme: 14 Mart 2024

A
A

Yukarı Bostancı'da meydana gelen kazada 4 yaşındaki çocuğa çarparak ağır yaralanmasına neden olan zanlı teminata bağlandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Yukarı Bostancı'da 4 yaşındaki çocuğun ağır yaralandığı kazaya ilişkin dava bugün Güzelyurt Kaza Mahkemesi'nde görüldü.

Olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 9 Mart günü akşam saatlerinde İzzet Kombos Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, SP 529 plakalı otomobiliyle bölgedeki parka dönen sürücü S.Y.'in park alanına doğru koşan 4 yaşındaki Ergün Topaloğluları'na çarptığını belirtti.

Polis, yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuğun sol ayağında kırık ve iç kanama teşhisi ile yoğun bakım servisinde gözetim altına alındığını anımsattı. 

Kazanın ardından sürücünün tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, bir gün sonra da mahkemeye çıkarılarak, hakkında üç gün tutukluluk emri alındığını belirten polis, bu süre içerisinde çocuğun hayati tehlikeyi atlattığını, hastanedeki tedavisinin ise sürdüğünü söyledi.

Polis, zanlıyla ilgili gerekli soruşturmanın yapıldığını ifade ederek, tutuksuz yargılama talep etti.

Mahkeme, zanlının 30 bin TL nakit teminat yatırması, iki kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise imza vermesi şartlarıyla tutuksuz yargılama kararı verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir