“Adalete Işık Tut” yürüyüşünde meşaleler bu kez Lefkoşa'da yanacak

2 Nisan 2024

Güncelleme: 2 Nisan 2024

A
A

Şampiyon Melekler için düzenlenen “Adalete Işık Tut” yürüyüşü, Adıyaman'da görülecek dava öncesinde Lefkoşa'da da yapılacak.

ZgotmplZ
"Adalete Işık Tut" yürüyüşünün ilki geçtiğimiz yılın Kasım ayında düzenlenmişti.
MYK

Şampiyon Melekler için yeniden “Adalete Işık Tut” yürüyüşü düzenlenecek.

Şampiyon Meleklerin ailelerinin, Adıyaman Başsavcılığı’nın İsias Otel ile ilgili hazırladığı iddianameye tepki göstermek ve deprem suçlularının “olası kast” suçlamasıyla yargılanması talebinde bulunmak adına “Adalete Işık Tut” sloganıyla başlattıkları yürüyüşün ilki, geçtiğimiz yılın kasım ayının son günü Gazimağusa'da düzenlenmişti.

Adıyaman'da ocak ayında başlayan ve nisan ayında devam edecek olan İsias Otel davası öncesinde Lefkoşa'da da düzenlenecek olan “Adalete Işık Tut” yürüyüşünün tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, bugün Barolar Birliği'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, hukuk kavgasının son güne kadar, tüm suçlular hak ettiği cezayı alana kadar devam edeceğini belirterek, "Adalete ışık tutacağımız ikinci yürüyüşümüzün duyurusu yakın zamanda yapılacaktır. Bu kez Lefkoşa sokaklarından adalet istencimizi tüm dünyaya haykıracağız." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar