Şeyh Nazım Sufi Dergahı’nda iftar yemeği

7 Nisan 2024

Güncelleme: 8 Nisan 2024

A
A

Kıbrıslı Türk iş insanı Bilal Hüseyin, geleneksel iftar programını, bu yıl da Kadir Gecesi vesilesiyle Londra'da Şeyh Nazım Sufi Dergahı'nda düzenledi.

ZgotmplZ

Bilal Hüseyin, Kadir gecesi Şeyh Nazım Sufi Dergahı'nda düzenlenen iftar programında 300 misafiri ağırladı. Gecede Bilal Hüseyin ile oğulları Barış ve Muhammed Hüseyin konuklarıyla tek tek ilgilendiği iftar programı akşam ezanın okunmasıyla birlikte başladı. İftara gelenler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.

Programda 300 davetli ağırlanırken, Bilal Hüseyin ve oğulları Barış ile Muhammed Hüseyin, misafirlerle bire bir ilgilenerek samimi bir ortam sağladılar. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte başlayan iftar, katılımcıların dualarla oruçlarını açmasıyla devam etti.

Davetliler arasında, Kraliyet ödüllü Kıbrıslı Türk Dr. Teoman Sırrı, Olay gazetesi sahibi Nural Ezel, mali müşavir Münir Tatar, eczacı Ateş Tuncer, avukat- iş insanı Ender Durak, tekstil fabrikası sahipleri Ufuk Hasan ve Mehmet Hasan Caner, Şoför Okulu sahibi İ̇smail Hasan’ın da aralarında bulunduğu seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Şeyh Nazım Sufî Dergahı'nın yöneticisi Osman Çıkıkçıoğlu, Kadir Gecesi'nin önemini vurgulayan bir konuşma yaparken, Bilal Hüseyin de katılanlara teşekkürlerini sundu ve dualarla iftarın manevi atmosferini daha da güçlendirdi. Hüseyin ayrıca, Yüce Mevla'mın tutulan oruçları ve yapılan ibadetleri kabul etmesini diledi ve davetlilere Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik etti. Bu özel iftar programı, samimi bir birliktelik ve manevi paylaşımın güzel bir örneğini sergiledi.

Londra’da 33 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kıbrıslı Türk iş insanı Bilal Hüseyin, Kadir gecesi Şeyh Nazım Sufi Dergahı’nda düzenlenen iftar programında 300 misafiri ağırladı.

RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI

Çıkıkçıoğlu, “Ramazan ayı içerisinde her akşam iftar programlarımız devam etmektedir. Görüldüğü üzere ramazan-ı şerifin son günlerindeyiz. Bu akşam ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Bizleri bu kıymetli vakitlere kavuşturan Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Ümmeti olmakla şeref bulduğumuz Hz. Muhammed Mustafa’ya salat ve selam olsun. Cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun” diye konuştu. Bilal Hüseyin de davetine katılanlara teşekkür etti. Hüseyin, “Yüce Mevlam tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, hayırları kabul ve makbul eylesin. Herkesin şimdiden Kadir gecesini ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar