Üç kız bir kişiyi döverek kayda aldı: Öğrencilere disiplin soruşturması

21 Mart 2024

Güncelleme: 21 Mart 2024

A
A

Milli Eğitim Bakanlığı, Canbulat Özgürlük Ortaokulu öğrencileri arasında yaşanan olaya karıştığı belirtilen öğrencilerle ilgili disiplin soruşturması başlattığını duyurdu.

ZgotmplZ

 Milli Eğitim Bakanlığı, Canbulat Özgürlük Ortaokulu öğrencileri arasında yaşanan olaya karışan öğrencilerle ilgili disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bugün basına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerin okul saatleri dışında farklı bir mekanda gerçekleştiğinin tespit edildiği belirtildi. Bu çerçevede, Milli Eğitim Bakanlığı talimatları doğrultusunda olaya karışan öğrencilerle ilgili gerekli disiplin soruşturmasının okul idaresi tarafından başlatıldığı vurgulandı.

ÜÇ KIZ ÖĞRENCİ ŞİDDET UYGULADI, VİDEOYA ÇEKTİ

Canbulat Ortaokulu'nda öğrenim gören üç kız öğrencinin, okul dışında bir başka öğrenciyi metruk bir binada şiddet uyguladıkları ve olayı videoya kaydettikleri ortaya çıktı. 

Olayın 14 Mart'ta, erkek arkadaş meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edildi.  

DEFALARCA VURDULAR

Genç kıza defalarca vuran şahıslar o anları cep telefonuyla da kaydetti.  Darp edilen öğrencinin sağlık durumu hakkında bilgi paylaşılmadı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin polis ekiplerince inceleme başlatıldı. 13 - 15 yaşları arasında olan üç kız çocuğuna dava okunarak serbest bırakıldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar