Kanlı ay tutulması geliyor! Nasıl etkileneceğiz?

16 Mayıs 2022

Güncelleme: 16 Mayıs 2022

A
A

Bugün gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması, Ekim ayına kadar gerçekleşecek olan son tutulma olacak. Bu tutulma, insanlar için hayatlarının belli bir bölümünün sonuna geldiklerini ifade ediyor. Hangi burçlar etkilenecek? Hayatımızda neler değişecek?

ZgotmplZ

Astrolojide tutulmalar, hayatınızın gidişatını değiştirme gücüne sahip ekstra güçlü ay döngüleridir. Bir tutulma, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile bir hizalanma oluşturduğunda, göksel ortamda, burada, Dünya'da meydana gelen kader olaylarına karşılık gelebilecek değişimler yaratır.

Sonuçta, Kuzey Düğüm sizi nihai kaderinize doğru yönlendirirken, Güney Düğüm sizi büyüttüğünüz şeylerden uzaklaşmaya teşvik ediyor. Bu aslında bir tutulmanın sizi her zaman sizin olması gereken şeye daha da yaklaştırabileceği anlamına gelir!

Akrep burcundaki yaklaşan ay tutulması size güçlü, nüfuz edici ve dönüştürücü bir enerji sunuyor. Bu ay tutulması, sizi potansiyelinizin zirvesine ulaşmaktan alıkoyan içsel yaşamınıza olan bağları ve takıntıları ortaya çıkarmaya çalışıyor. Ve bu ay tutulması Güney Ay Düğümü ile kavuşum oluşturacağından, kendinizi sizi gerçek başarıdan alıkoyan bir şeyi bırakırken bulabilirsiniz.

İşte burçlara olan etkileri…

KOÇ BURCU

Hayatta kurduğunuz bağlara odaklanmanızı sağlayan bu tutulma, öz değeriniz ve mali durumunuzu etkileyen durumları yeniden değerlendirmeniz gerektiği bir zaman dilimi getiriyor. Mali hedefleriniz ile ilgili olarak stresli hissetmenize neden olan şeyleri, zorunlu olarak yapıyorsanız, yapmayı bırakabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde kendiniz için yeni bir sayfa açabilecek faydalı kişi ve sistemlerin yardımıyla geleceğinizin kontrolünü elinize alabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Büyük değişimlerin ortaya çıktığı bu tutulmada, hayatında kimi istediğini ve kiminle yolların ayrılması gerektiğine dair kararlar devreye giriyor. Yeni kurduğunuz planlar, önünüze yenilikçi enerjilerle çıkacak. Kendinize ve beklentilerinize inanç duymanızı gerektiren bir zaman dilimi. Hayatınız kendi enerjiniz ve çabalarınızla inşa ediliyor, bu sayede insanlar sizinle devam etmek istemeleri durumunda bunu ispatlamaları gerekecek.

İKİZLER BURCU

Gerçek potansiyelinize ulaşmanızı engelleyen sınırlayıcı inançlarla yüzleşmenin zamanı geldi. Bu ay tutulması, sizden farkındalığınızı artırmanızı, özellikle verdiğiniz öncelikleri ve değerleri yeniden gözden geçirmenizi istiyor. Sahip olduğunuz gücün farkına varmanızı sağlayak bu süreç, hayatta daha büyük hedeflere yönelmenizi de kolaylaştıracak.

YENGEÇ BURCU

Sizi geleceğinizden alıkoyabilecek olan ve geçmişe takıldığınız şeyleri bırakmanızı sağlayacak yeni bir farkındalık dönemine adım atıyorsunuz. Hayatınızı kolaylaştırabilmek için şu an da meşgul olduğunuz insanlar, yerler ve şeyler sizi tüketiyorsa bunlardan uzaklaşmanız gerekiyor. Bu nedenle öncelikle kendi değerinizi bilmeniz gerekiyor. Yeni bir tutkuya gidecek yola çıkmak zor olduğu düşünülse de aslında bu tutulma sizin için bu yolu açıyor.

ASLAN BURCU

Kariyerinizde büyük değişikliklere hazır olmanız gerekiyor. Bu değişiklikler ile ev ve özel hayatınızın kesişme şeklini değiştirmesinin yanı sıra iş ve yaşam dengesini kurmanızı gerektirecek. Ayrıca iş ve ilişkilerle ilgili sınırları belirlemeye başlamanız gereken bir dönem. Yükselmeniz büyük bir olasılık olsa da geride bıraktıklarınıza da dikkat etmenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

Bu tutulma, hayatınızın yükünün size ait olduğunu hatırlatıyor. Planlar, fikirler veya bunları gerçekleştirecek eylemlerden sorumlu olmak da sizin işiniz. Bu nedenle yükselmek istiyorsanız, durgun bir dönemi ardınızda bırakarak harekete geçmenizin zamanını geldiğini hatırlatıyor. Ayrıca bu süreçte sizden daha tecrübeli birinin fikirlerine danışmanız en iyi yolu çizmenizi, hatta hayatınızı değiştirmenizi sağlayabilir.

TERAZİ BURCU

Hayatta neye değer verdiğiniz oldukça önemli. Korkularınızın tutkularınızın peşinden gitmesine engellemesi olduğunuz yerde saymanıza neden olabilir. Fakat bu tutulma, bunu değiştirebileceğini gösterecek. Özellikle rutinlerinizde yapacağınız değişiklikler, ilk adımını olabilir. Bu değişiklikler, paranın hayatınıza daha bereketli akmanızı sağlayabilir. Bu noktada yatırımlarınızı kolay tükenebilecek şeylere bağlamamaya dikkat edin.

AKREP BURCU

Akrep burcundaki bu tutulma, yaşanmışlıkların sizi nasıl engellediğini ve geçmişin size bir zincir vurduğuna dair bir farkındalık kazanmanızı sağlayacak. Yenilenmek, tek bir gecede olmayacağı gibi, kalbinizde kendinize daha fazla değer vermekle başlamanızla ortaya çıkacak gibi görünüyor. Kendinizle kuracağınız derin bağ, doğru insanlara olan adımlarınızı da hızlandıracaktır.

YAY BURCU

Uzun zamandır zihninizi meşgul eden "kıtlık zihniyeti" sizi asıl kısıtlayan şey olduğunu fark edeceksiniz. Bu nedenle daha güçlü bir benlik kavramına adım atmak sizler için en etkili yol olacaktır. Eski korkularınızı bir kenara bırakmanızı söyleyen bu tutulmada, görevlerinizi gerçekleştirirken ve günlük rutinlerinizi yerine getirirken bir yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşündüğünüz kadar zor olmayan bu durum, aslında destek de görmenizi sağlayacak ve gelecekteki benliğinize büyük bir dönüşüm getirecek.

OĞLAK BURCU

Daha fazlasını istemenizin zamanı geldi! Zevk, eğlence ve yaratıcılık için daha fazla molaya ihtiyacınız olduğunu söyleyen bu tutulma, bu durumu göz ardı etmemenizi söylüyor. Diğer insanların umutlarınız, hayalleriniz hakkında çok fazla şey söylediğini fark ettiyseniz, onlara karşı sınırlarınızı çizmenizin de vakti geldi. Artık başkalarının sizin hayatınızla ilgili herhangi bir şeyi kontrol edemeyeceği bir zaman dilimine adım atacaksınız.

KOVA BURCU

Bu ay tutulması, sizin için adeta bir "şok" etkisi yaratacak iş ve kariyerle ilgili dönüşümler oluşturabilir. Bu tutulmada enerjinizi en çok nereye harcadığınızı yeniden gözden geçirin ve uzun vadeli planlarınıza herhangi bir fayda sağlamıyorsa, değişime adım atın. Her zaman hayalini kurduğunuz bir özel yaşam, ev hayatı için yatırımlar yapabilirsiniz. Aradığınız konfor ve güvenlik içeriden, yani sizden başlayacak.

BALIK BURCU

Dünyayı görme ve yeniden değerlendirme şekline dair büyük bir dönüşüm sağlayacak olan bu tutulma, içinde yaşadığınız idealleri ve inançları yeniden değerlendirmenizi hatırlatacak. Bazen gerçek olamayacak kadar iyi bir şeye bağlanmak, size olduğundan çok daha büyük bir zarar verebilir. Ayrıca bu tutulmada büyük resmi görürken, aynı zamanda ince ayrıntıları kaçırmamaya da dikkat edin. Özellikle bu dönemde fikirlerinizi karşı tarafa iletirken somut ve net bir adım atmaya başlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar