Kamiloğlu Hastanesi doktor ve çalışanlarından depremzedelere yardım

17 Mart 2023

A
A

Kamiloğlu Hastanesi doktor ve çalışanları KKTC'de bulunan depremzedeler için topladıkları bağışları Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği'ne iletti.

ZgotmplZ

Kamiloğlu Hastanesi doktor ve çalışanları, KKTC'de bulunan depremzedeler için aralarında yardım topladı.

Kamiloğlu Hastanesi’nden verilen bilgiye göre, Kamiloğlu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Kamiloğlu ve beraberindeki heyet büyükelçiliği ziyaret ederek, toplanan 221 bin TL’lik çeki Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na taktim etti.

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, hem hastane yönetimine, hem katkıda bulunan tüm personele teşekkür ederek, “Alın teriyle, emekle kazanılan maaşlardan yapılan bu bağış çok değerli. Kıbrıs Türklerinin bu zor zamanlarda gönüllü verdiği desteği hiç unutmayacağız.” dedi.

Kamiloğlu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Kamiloğlu da Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, depremden etkilenen ve şu anda KKTC'de hayatlarını idame ettirmeye çalışan depremzedelerin acılarını paylaştıklarını kaydetti.

Depremzedelerin yaralarına merhem olmak üzere yapılan yardımı vicdani bir borç olarak gördüklerini ifade eden Kamiloğlu, “Bu vesile ile asrın felaketinde hayatını kaybedenlere  Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor ve Allah’tan Anavatan Türkiye'mize  böyle büyük acıları bir daha yaşatmamasını temenni ediyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar