Erdoğan: 2023 tarihin en kritik seçimi

8 Ocak 2023

Güncelleme: 9 Ocak 2023

A
A

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023'te ülkemiz, aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır." dedi.

ZgotmplZ AA

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Antalya'daki çeşitli açılış ve incelemelerinin ardından, AK Parti Kadın Kollarınca Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda Programı"na katıldı.

Üretimi 2003'te duran fabrika ve arazisinin, Kepez Belediyesinin gayretiyle 2015'te yeniden Antalyalılara kazandırıldığını ifade eden Erdoğan, yeşil alanları, müzeleri, kütüphaneleri, bilim ve sanat merkezleri, modern sanat galerisiyle eski fabrika alanını yeni bir cazibe merkezi olarak hizmete sunduklarını anlattı.

Antalya Dokumapark'ın, açılışından bu yana geçen sürede, pek çok kültür, sanat, spor etkinliğine başarıyla ev sahipliği yaptığını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yatırımı Antalyalılara kazandıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü tebrik etti. 

"Cumhuriyet'imizin 100. yaşını kutlayacağımız 2023’te ülkemiz aynı zamanda demokrasi tarihinin en kritik seçimlerinden birini yapacaktır." diyen Erdoğan, şöyle konuştu: "Belki tarihini birazcık öne alacağımız seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı zaten uzun bir süredir yürütüyorduk. Birileri kendi iç kavgalarıyla zaman harcarken, biz ülkemize ve milletimize bundan sonra vereceğimiz hizmetleri en ince detayına kadar çalıştık. Türkiye'yi ve Türk milletini, birilerinin ayak oyunlarına, ihtiraslarına, yüksek gerilim hattına mahkum etmemekte kararlıyız. Türk bayrağından, Türk kavramından nefret edenlerle mücadelemizin süreceği bir seçimi yaşayacağımızı şimdiden söylüyorum. Onlar ne yaparsa yapsın, biz işimize bakıyor, usta bir satranç oyuncusu maharetiyle demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar