Akar'dan Kıbrıs mesajı: Oldubittiye müsaade etmeyiz

9 Aralık 2022

Güncelleme: 10 Aralık 2022

A
A

Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar, "Kıbrıs, Ege ve Doğu Akdeniz'de hiçbir oldubittiye müsaade etmedik, etmeyeceğiz." dedi.

ZgotmplZ
TBMM Genel Kurulu'nda Ulaştırma ve Altyapı, Tarım ve Orman ile Milli Savunma bakanlıklarının 2023 yılı bütçelerinin görüşmelere katılan Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konuşma yaptı.
AA

Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bakanlığının bütçe görüşmelerinde sınır güvenliği ve terörle mücadeleye ilişkin önemli mesajlar verdi.

"Kıbrıs, Ege ve Doğu Akdeniz'de hiçbir oldubittiye müsaade etmedik, etmeyeceğiz." diyen Akar, "Beklentimiz Yunan siyasi ve askeri şahısların kışkırtıcı tavırlarından derhal vazgeçmeleridir." ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar, Suriye'nin kuzeyine yapılacak olası kara harekatına ilişkin ise, "Hiç kimse bizden sınırımızın dibinde yuvalanan teröristlere karşı müsamaha beklemesin. Bir operasyon teknik, taktik ve matematik konusudur. Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizin ve asil milletimizin güvenliği için uygun yerde ve zamanda gerekli her türlü tedbiri almıştır, alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar