Türkiye'den Çekya hazırlığı

17 Kasım 2022

Güncelleme: 18 Kasım 2022

A
A

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Çekya ile 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep'te oynayacağı özel maçın hazırlıklarına, iki grup halinde yaptığı antrenmanla başladı.

ZgotmplZ

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, İskoçya ile oynanan karşılaşmada belirli süre alan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kamp otelinin havuzunda yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer futbolcular ise teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde, Gaziantep FK Tesisleri'nde çalıştı.

Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve hücum varyasyonları üzerinde duran milliler, son bölümde ise küçük sahada 6'ya 6 maç yaptı.

İskoçya maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle maça devam edemeyen Ferdi Kadıoğlu, çalışmada yer almadı.

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un da takip ettiği idmanın sonunda bir grup taraftar, ay-yıldızlılar için getirdikleri baklavayı Stefan Kuntz'a takdim etti.

FERDİ KADIOĞLU ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, İskoçya maçında geçirdiği sakatlık sonucunda oyundan alınan Ferdi Kadıoğlu'nun, Çekya ile 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak özel müsabakanın aday kadrosundan çıkarıldığı belirtilerek, "Fenerbahçe'de forma giyen millî futbolcumuzun bugün yapılan MR tetkikleri sonucunda sağ arka adalesinde kanama tespit edildi ve Çekya karşılaşmasında forma giyemeyeceği saptandı. Bu gelişme üzerine, Ferdi'nin tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu." ifadelerine yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar