"Kadife dokunuşlu sol ayak"

5 Ocak 2023

A
A

İngilizlerin ünlü futbol dergisi FourFourTwo, geleneksel yılın en heyecan verici 50 genç oyuncu listesini yayımladı. Fenerbahçeli Arda Güler, 16. sırada yer aldı. Arda için övgü dolu sözler kullanıldı.

ZgotmplZ

Arda Güler, en heyecan verici genç oyuncular listesinde. Four Four Two dergisi her yıl olduğu gibi bu yıl da 50 genç oyuncu listesini yayınladı. Dergide, Arda Güler için övgü dolu sözler kullanıldı.

Listenin ilk sırasında transferin gözde ismi Jude Bellingham yer aldı. Dortmund'un 19 yaşındaki İngiliz oyuncusu için, "Ne yapabileceğini hepimiz biliyoruz ve her şeyi yapabiliyor" denildi.

Listenin ikinci sırasında Bayern Münih'in Alman yıldızı Jamal Musiala'ya yer verildi. Musiala için Almanya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hansi Flick'in "Adam eksiltmede, birebirde sıradışı" ifadesini kullandı.

RB Salzburg'tan Benjamin Sesko'nun 3, Barcelona'dan Gavi'nin 4, Real Madrid'in 18 yaşında kadrosuna katmak için kulübü Palmeiras ile anlaştığı Endrick 5'inci sırada yer buldu.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği ise listeye, 16'ncı sıradan girdi. Sarı Lacivertli için yapılan yorumda, "Oyunun iki yönünü de oynayabiliyor. Topu aldığında her zaman en iyi yere gönderiyor" denildi. Dergi ayrıca Arda için, "Kadife dokunuşlu sol ayak. Büyük bir kulübün onunla imzalaması akıllıca olur" değerlendirmesi de yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar