Galatasaray Kaan Ayhan'a kavuştu

29 Ocak 2023

A
A

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı milli futbolcu Kaan Ayhan, İstanbul'a geldi. Havalimanında kısa bir açıklama yapan Ayhan, "Ben de sizler gibi sabırsızım" dedi.

ZgotmplZ

Galatasaray, devre arası transfer dönemindeki ilk takviyesini yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Kaan Ayhan'ı İstanbul'a getirdi.

İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ı taşıyan uçak, 00.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Milli oyuncuyu İstanbul Havalimanı'nda kulüp yetkilileri karşıladı.

"BEN DE SİZLER GİBİ SABIRSIZLANIYORUM"

Havalimanı çıkışında kısa bir açıklama yapan deneyimli oyuncu, sözleşme hakkında şu an için bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti. Kaan Ayhan, "Ben de sizler gibi sabırsızım. İnşallah önümüzdeki günlerde yine görüşürüz. Şu an sözleşme hakkında bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan, sağlık kontrollerinin ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Galatasaray, 28 yaşındaki savunma oyuncusunu 2 milyon 800 bin avroluk satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralayacak. Kaan Ayhan için İtalyan ekibine 500 bin avro da kiralama bedeli ödenecek.

3 sezondur Sassuolo forması giyen 28 yaşındaki stoper, 55 maçta 2 kez ağları sarstı.

Kaan Ayhan daha önce Fortuna Düsseldorf, Schalke 04 ve Eintracht Frankfurt takımlarında da oynadı. Kulüp kariyerinde 245 maçta 26 gol kaydeden savunma oyuncusu, 51 kez de milli formayı terletti ve 5 gole imza attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar