Abdullah Avcı istifa etti

7 Mart 2023

Güncelleme: 7 Mart 2023

A
A

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, görevini bıraktığını duyurdu. Avcı, yaptığı açıklamada, "Çok sevdiğim Trabzonspor'a hiçbir maddi talebim olmadan, koşulsuz, beklentisiz 'hoşçakal' deme vakti geldi" ifadelerini kullandı.

ZgotmplZ

Seçimli olağanüstü kongreye gitme kararı alınan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı da istifa etti.

Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor'a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, hiçbir maddi talebim olmadan, koşulsuz, beklentisiz 'hoşçakal' deme vakti geldi." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili ekibin coşkulu bir taraftar grubuna sahip olduğunun altını çizen Avcı, şunları kaydetti: "Beklenti büyüktür. Hep kazanmak ister. Kaybetmeye tahammülü yoktur ve bütün bunlara hakkı vardır. Biz fırtınalı topraklara bilerek geldik. Onlara çok uzun süre özlemini çektikleri bir şampiyonluğu yaşattığımız için gururluyum. Taraftara, şehrin güzel insanlarına, görevlilere, oyuncularıma, yönetim kurulundaki tüm özverili insanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Buraya gelmeme, burada kalmama, hayatımın en güzel anılarını yaşamama vesile olan Sayın Ertuğrul Doğan'a ise apayrı bir şükran borcum var. Onu unutmayacağım. Hiç kimse unutmasın. Şampiyon Trabzonspor, geriye değil, ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli. Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Hakkınızı helal edin."

Abdullah Avcı'nın, Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlığı bırakmasının ardından kongrede seçilecek yeni yönetimin önünü açmak için bu yönde karar aldığı öğrenildi. 

Deneyimli teknik adam, Trabzonspor'un başında 116 maça çıktı. 59 yaşındaki çalıştırıcı, bu maçlarda 65 galibiyet, 29 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı.

Avcı, bu süreçte bordo-mavili takımla Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Ertuğrul Doğan, Avcı'ya teşekkür mesajı

Trabzonspor'da ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan asbaşkan Ertuğrul Doğan ise şu paylaşımla Abdullah Avcı'ya veda etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar