Tatar, kundura ayakkabıyla yürüyüşe katıldı

17 Nisan 2022

Güncelleme: 18 Nisan 2022

A
A

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İskele Long Beach’de düzenlenen koşu ve yürüyüş etkinliğine katıldı. Tatar'ın spor ayakkabı yerine kundura tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı Tatar, Long Beach’de düzenlenen koşu ve yürüyüş etkinliğinde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İskele Long Beach’in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çok güzel bir bölgesi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu güzel etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür ederek kardeşliği, birlikteliği, sporu ve barışı yaşamakta olduğumuz için mutluluk duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Bilindiği üzere, Ukrayna’da çocuklar ve insanlar zulüm yaşamaktadır. Onların bu durumu, bizi de üzmektedir. Ancak biz kendi ülkemizde, bu güzel adamızda, barış içerisinde çok güzel bir çevrede yaşamaktayız” dedi.

Sağlığın, hayatımızda önemli bir unsur olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, spora ve yürüyüşe önem verilmesi gerektiğini ifade ederek KKTC’de hep birlikte kardeşçe ve barış içinde yaşadığını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar