Lider Barcelona, Atletico deplasmanından kayıpsız döndü

9 Ocak 2023

Güncelleme: 9 Ocak 2023

A
A

La Liga'da lider Barcelona, deplasmanda Atletico Madrid'i 1-0 yendi.

ZgotmplZ
Karşılaşmada, Barcelona takımının futbolcusu Ousmane Dembele (sağ 2), attığı golün ardından sevincini takım arkadaşları ile paylaştı.
AA

İspanya 1'inci Futbol Ligi'nin (La Liga) 16'ncı haftasında, Barcelona deplasmanda Atletico Madrid'i 1-0 mağlup ederek, liderlikteki yerini sağlamlaştırdı.

Barcelona'nın galibiyet golünü 22'nci dakikada Ousmane Dembele attı.

Maçın uzatmalarının oynandığı 90+2'nci dakikada Atletico Madrid'den Stefan Savic ve Barcelona'dan Ferran Torres bir pozisyonun ardından aralarında çıkan kavgadan dolayı kırmızı kart gördü.

La Liga'da şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Real Madrid'in Villarreal deplasmanında aldığı mağlubiyetin getirdiği fırsatı iyi değerlendiren Barcelona, puanını 41'e çıkartarak, eflatun beyazlıların 3 puan önünde liderliği devam ettirdi.

Atletico Madrid ise 27 puanla 5'inci sıraya geriledi.

ARDA TURAN ONUR TRİBÜNÜNDEN MAÇI İZLEDİ

Diğer yandan eski futbolcu Arda Turan, karşılaşmayı Civitas Metropolitano Stadyumu'nda onur tribününden izledi.

Atletico Madrid kulübünün davetlisi olarak gelen Arda Turan, maç başlamadan kısa bir süre önce adının anons edilmesinin ardından tribündeki Atleticolu taraftarları selamladı.

Arda Turan, futbolculuk kariyerinde Atletico Madrid (2011-2015) ve Barcelona (2015-2018) takımlarının da formasını giymişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar