Jesus Fenerbahçe için İstanbul'da

1 Haziran 2022

A
A

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı teknik direktör Jorge Jesus İstanbul'da... Portekizli çalıştırıcı havalimanından helikopterle ayrılınca, ünlü teknik direktörü karşılamaya giden sarı-lacivertli taraftarlar Jesus'u göremedi.

ZgotmplZ

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, transfer görüşmesinde bulunduğu Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u İstanbul'a getirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili şu açıklaam yapıldı:

"Kulübümüzün görüşmeler üzerine davet ettiği Portekizli teknik adam Jorge Jesus, İstanbul’a geldi. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş’ın eşlik ettiği Jorge Jesus’u; havalimanında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı.

Portekiz’den kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Jorge Jesus ve beraberindekiler, buradaki işlemlerinin ardından havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Kulübümüz, Portekizli isimle görüşmelerine İstanbul’da devam edecek.

HELİKOTERLE GÖTÜRÜLDÜ, TARAFTAR VE BASIN MENSUPLARI GÖREMEDİ

Jesus ve beraberindekilerin Koç Holding'e ait bir helikoptere bindirilerek, konaklayacağı yere götürüldüğü kaydedilirken, teknik adamı karşılamak için havaalanına giden taraftarlar ve  basın mensupları eli boş döndü.

Diğer yandan taraftarlar, havaalanı önünde beklerken, "Ali Koç Jesus'u buraya getir" sloganı attı ve Jesus'ın adının geçtiği şarkılar söyledi.

JESUS'UN MALİYETİ NE KADAR OLACAK?

Jesus'un yıllık maliyetinin yaklaşık 7 milyon euro (123 milyon TL) olacağı speküle edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar