Fenerbahçe mi Galatasaray mı? Dev derbide ilk 11'ler belli oldu

8 Ocak 2023

Güncelleme: 8 Ocak 2023

A
A

Türkiye Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası dev bir maça sahne olacak. İki ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Dev maçın başlamasına dakikalar kaldı. Takımların ilk 11'leri belli oldu.

ZgotmplZ

Ülker Stadı'nda oynanacak ve Kıbrıs saatiyle 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay yapacak. 

DERBİNİN 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Gustavo, Szalai, Osayi, Arao, Crespo, Ferdi, Rossi, Batshuayi, King.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Berkan, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Barış Alper.

Ligde üst üste aldığı Bitexen Giresunspor ile Trabzonspor mağlubiyetlerinin ardından sırasıyla Hatayspor ve Antalyaspor galibiyetleriyle yeniden çıkış yakalayan Fenerbahçe, söz konusu süreçte liderliği kaptırdığı Galatasaray'ı yenerek yeniden zirvede yer almayı amaçlıyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, derbi öncesinde 35 puanla Galatasaray'ın 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

16 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Galatasaray ise topladığı 36 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Süper Lig'deki son 6 maçından galibiyetle ayrılan Galatasaray, Kadıköy'de istediği sonucu alarak zirvedeki yerini korumaya çalışacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ HANGİ KANALDA? 

Fenerbahçe Galatasaray derbisi Kıbrıs saatiyle 18.00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. 

Bu kulvarda son yenilgisini 10. haftada Yukatel Kayserispor karşısında yaşayan sarı-kırmızılılar, bir sonraki hafta Corendon Alanyaspor ile berabere kaldı. Galatasaray, daha sonraki 6 maçında ise sırasıyla VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü'nü mağlup etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar