Doğukan Sinik Hull'dan yuvasına döndü

13 Ocak 2023

A
A

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, İngiltere Championship Ligi kulüplerinden Hull City'den Doğukan Sinik'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

ZgotmplZ

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, İngiltere Championship Ligi kulüplerinden Hull City'den Doğukan Sinik ile sözleşme imzaladı.

Kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen tören ile 23 yaşındaki Sinik, kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak kırmızı-beyazlı renklere bağladı.

Törende açıklamalarda bulunan Doğukan Sinik, Antalyaspor'da döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Kendisi için süre almanın önemine dikkati çeken Sinik, "Kendimi evimde, yuvamda hissediyorum. Benim açımdan güzel bir tercih oldu. Takımı, hocayı biliyorum. Adaptasyon sorunu yaşamadım. Umarım çok büyük katkılar veririm. Bıraktığım gibi devam ederim." dedi.

İngiltere'de antrenman sistemini maçlara benzeten Doğukan Sinik, "Çok ağır antrenmanlar yaptık. Buradaki antrenman sistemiyle çok farklı antrenmanlarımız. O nedenle hazırım. Çok fazla şans bulamadığım için döndüm." değerlendirmesinde bulundu.

Sinik, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in kendisine her zaman destek olduğunu kaydetti.

Antalyaspor, Doğukan Sinik'i sezon başında 4 milyon euro (81,2 milyon TL) bonservis bedeli karşılığında Hull City'ye göndermişti.

Sinik, bu sezon Hull City'de 12 maçta sadece 343 maçta süre bulabildi. Futbolcu 1 asist yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar