Beşiktaş-Antalyaspor maçı ertelendi

13 Kasım 2022

Güncelleme: 13 Kasım 2022

A
A

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında bu akşam oynanması planlanan maç, Beyoğlu'nda meydana gelen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

ZgotmplZ

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinde yer alan açıklamada, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulunun, Vodafone Park'ta saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe erteleme kararı aldığı bildirildi.

Açıklamada, "Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

Bu arada Vodafone Park'ta karşılaşmanın ertelendiğine dair anons yapılırken, tribünlere giriş yapan taraftarlardan stattan ayrılmaları istendi.

TFF YÖNETİMİ KARAR VERECEK

Maçın ne zaman oynananacağına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karar verecek. TFF yönetimi, maçın oynanacağı tarihi ilerleyen zamanlarda karara bağlayıp açıklayacak. Dünya Kupası nedeniyle liglerin takviminde büyük değişiklik oldu. Kupadan sonra sıkışık bir lig trafiği yaşanacak. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçları da olacak. TFF yönetimi, maçı ilk boşlukta oynatmaya çalışacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar