Başkanlardan final öncesi dostluk mesajları

13 Mayıs 2022

A
A

Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak kupa finali öncesinde düzenlenen ortak basın toplantısında iki kulübün başkanlarından sıcak mesajlar geldi.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda Doğan Türk Birliği-Mağusa Türk Gücü arasında final heyecanı yaşanacak.

Bu akşam 20.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak dev final öncesi KTFF’de basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Nicosia Group Direktörü Abdullah Yusuf, Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt katıldı.

SERTOĞLU: “İKİ TAKIMA DA BAŞARILAR”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu çok güzel bir finalin futbolseverleri beklediğini ifade ederken, hak edenin kazanacağı, seyir zevki yüksek bir karşılaşma geçmesini temenni etti. Kupanın sponsoru Abdullah Yusuf’a ortaya maddi ve manevi koyduğu emeklerden dolayı teşekkür eden Sertoğlu, “Finalde dilerim herşey sorunsuz geçer, ben iki takıma da başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

YUSUF: “FUTBOLSEVERLERİ FİNALE BEKLİYORUZ”

Kupanın sponsoru, Nicosia Group Direktörü Abdullah Yusuf ise bir kez daha kupaya sponsor oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Ülke gençliğine ve sporuna yapılan her türlü yardım ve desteğin kendilerine mutlaka geri döndüğüne inandığını belirten Yusuf, “Çok güzel bir final organizasyonu içi son sürat çalışıyoruz. Futbolseverleri orada görmek istiyoruz. Maça gelen her futbolsevere bilet verilecek ve bu biletlerin çekilişi sonucu; araba, televizyon ve telefon gibi zengin hediyeler takdim edilecek.” dedi.

PİSKOBULU: “TEK TEMENNİMİZ GÜZEL BİR FUTBOL AKŞAMI YAŞATMAK”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ise Doğan Türk Birliği olarak son iki sezondur yarı finalde elendiklerini ve geçen sezon yaşanan final ortamında olamadıkları için çok üzüldüklerini ifade etti. Bu sezon bu havayı soluyacakları için mutlu olduklarını kaydeden Piskobulu, “Mağusa Türk Gücü ile güzel bir maça çıkacağız. Biz iki dost kulübüz, tek temennimiz güzel bir futbol akşamı yaşatmaktır. Ben herkesi maça davet ediyorum. Bizim çocuklarımızı, gençlerimizi gelip herkes izlesin, biz de birşeyler için çabalıyoruz ve başarılıyız.” şeklinde konuştu.

BOZKURT: “GÜZEL ATMOSFERİN TADINI ÇIKARALIM”

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt kendilerinin üst üste 4’üncü kez kupada final oynadığını ve bunların sadece 1’ini kazanabildiklerini kaydetti. Doğan Türk Birliği maçını kazanıp sezonu üç kupayla kapatma hedefleri olduğunu kaydeden Bozkurt, “Doğan Türk Birliği ile maçlarımız her zaman çekişmeli ve keyifli geçiyor. Bizler iki dost kulüp başkanı ve iki dost kulübüz. Orada güzel bir final oynayacağız. İyi olanın kazandığı, güzel atmosferin tadının çıkarıldığı bir maç dilerim.” dedi.

Kupada final akşamında zengin ödüllerin yanı sıra, "Maçın Futbolcusu", "Kupanın Gol Kralı" ve "Maçın En İyi Genç Futbolcusu"na 10’ar bin TL ödül verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar