Ceyhun Kırok bir ilki başarmaktan mutlu: Ceketimizi 4 yıl sonra giymek üzere çıkardık

30 Aralık 2022

Güncelleme: 30 Aralık 2022

A
A

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı seçilen ve CTP'ye Çatalköy'de ilk başkanlığı kazandıran Ceyhun Kırok, "Güzel bir duygu ama yapacak çok işimiz var. 25 Aralık'ı geride bıraktık, ceketimizi 4 yıl sonra giymek üzere çıkarıp yerine astık artık." dedi.

ZgotmplZ MYK Haber

Çatalköy-Esentepe Belediyesi'nin ilk başkanı seçilen Ceyhun Kırok, ilk seçim değerlendirmesini MYK Haber için yaptı.

Kırok, yüzde 36.16'lık oy oranıyla 6 aday arasından sıyrılarak seçimin galibi olmuştu.

Lefkoşa'da önceki akşam gerçekleşen Cumhuriyetçi Türk Partisi'nin (CTP) 52'nci Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda MYK mikrofonuna konuşan Ceyhun Kırok, Çatalköy'de ilk kez partisinin başkan çıkardığını vurguladı.

"Çok uzun yıllardan sonra CTP için bir ilk. Çatalköy'de daha önce CTP'nin bir belediye başkanlığı olmamıştı. İki belediyenin birleşmesiyle de bir ilk oldu. Çatalköy-Esentepe Belediyesi'nin ilk belediye başkanı da olmuş olduk." diyen Kırok, şöyle devam etti:

"Güzel bir duygu ama yapacak çok işimiz var. 25 Aralık'ı biz geride bıraktık, ceketimizi çıkarıp yerine astık artık 4 yıl sonra giymek üzere. O yüzden bu süreç içerisinde halka eşit adaletli bir şekilde herkese dokunabileceğimiz bir anlayışla, belediyenin tüm gelir ve giderlerini sorgulayabilecekleri şeffaf yapıyla önümüzdeki 4 yılı geçirmeyi planlıyoruz." 

Çalışmalara de hemen başlayacaklarını kaydeden Ceyhun Kırok, şunları kaydetti:

"12 projeyle kendimiz halka anlatmaya çalıştık. Proje kitapçığımıza eklemediğimiz bir sürü projemiz var. İlk yapmamız gereken henüz hiç bir şeyi belli olmayan belediyeyi yaratmak. Çatalköy-Esentepe Belediyesi'ni tam anlamıyla yarattıktan sonra halka dokunabileceğimiz ilk projeyle başlayacağız."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar