Girne Belediyesi açık hava reklam ihalesini MY Reklam aldı

7 Mart 2023

Güncelleme: 7 Mart 2023

A
A

Girne Belediyesi açık hava reklam ihalesini en yüksek teklifi veren MY Group Kıbrıs şirketler grubu öncü markalarından MY Reklam, üst üste 6'ncı kez kazandı. MY Reklam, 2025'e kadar Girne'deki açık hava reklam networkünün yine tek yetkilisi olacak.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi'nin açtığı açık hava reklam ihalesi geçtiğimiz hafta sonuçlandı ve ihaleyi en yüksek teklifi veren MY Group Kıbrıs öncü markalarından MY Reklam kazandı.

İlk kez 2013 yılında Girne’deki açık hava reklam ağına yatırım yapan ve aralıksız 10 yıldır sürdüren MY Reklam, yenilenen son sözleşmeyle birlikte 2025 yılına kadar Girne Belediyesi hudutlarındaki açık hava reklam networkünü tek yetkilisi olmayı sürdürecek.

Üç belediye başkanının görevde olduğu, 4 farklı dönemde toplam 6 ayrı ihale elde etme başarısı gösteren MY Reklam ile Girne Belediyesi arasındaki iki yıllık sözleşme dün imzalandı.

İhale sözleşmesi MY Group Yönetim Kurulu Başkanı Emre Zeren Safa ile Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul arasında Belediye hizmet binasında imzalandı.

İmza töreni dün (6 Mart 2023) Girne Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirildi.

Safa imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Bize bugüne denk güvenen tüm iş ortaklarımıza ve de çözüm ortaklarımıza çok teşekkür ederiz. Edindiğimiz aynı ticari ahlak, ilke ve prensipler ile daha da emin adımlarla büyümemize vesile olmasını temenni ederiz. Girne’ye tekrardan hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Şirketler grubunun on birinci yılında, özellikle dijital platformlara daha fazla yatırım yapacaklarını açıklayan Emre Zeren Safa, turizm, eğitim ve gayrimenkul sektörlerinin önceliklerinin olacağını belirtti.      

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar