Amcaoğlu haberimizi yalanladı, istasyonlar ise bakanı... Her iki istasyondan birinde hala benzin yok

17 Ocak 2023

Güncelleme: 17 Ocak 2023

A
A

MYK Haber'in yakıt istasyonları ve K-Pet Genel Müdürü'nü referans göstererek dün çıktığı "K-Pet'te benzin bitti" haberini "spekülasyon" olarak olarak niteleyen Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu'nu istasyonlar yalanladı.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Petrolleri (K-Pet) istasyonlarındaki benzin krizi, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu'nun MYK Haber'i yalanlamasına rağmen bugün de devam ediyor.

MYK Haber, yakıt istasyonları ve K-Pet Genel Müdürü Malik İşimtekin'in görüşlerine başvurarak, konuyu dün "K-Pet'te benzin bitti" haberiyle gündeme taşımıştı.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu da aynı gün katıldığı bir programda MYK Haber'i "spekülatif haberler üreterek, toplumda infial yaratmaya çalışmakla" suçlamıştı.

Amcaoğlu'nun açıklamasına göre "Kıbrıs Türk Petrolleri’ne ait istasyonlarda 95 oktan benzin sıkıntısı yok"tu.

MYK Haber, bugün yeniden Lefkoşa ve Girne bölgesinde dört (4) K-Pet istasyonunu gezdi ve durumun Olgun Amcaoğlu'nun iddia ettiği gibi olup olmadığını araştırdı.

Buna göre; sadece bir istasyonda her iki ürünün (95 ve 98 oktan benzin) satışı yapılıyordu. Birinde yalnızda 98 oktan benzin bulunurken, diğer ikisinde ise iki tür benzinin de kalmadığı bilgisi verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar