İnternet fenomeni çocuk televizyon yıldızı öldü

5 Mayıs 2022

Güncelleme: 5 Mayıs 2022

A
A

ABD'nin tartışmalı televizyon programlarından Toddlers ve Tiaras'ın çocuk yıldızlarından Kailia Posey evinde ölü bulundu. Posey'in intihar ettiği iddia edildi.

ZgotmplZ

TLC kanalında yayınlanan çocuk güzellik yarışması programı Toddlers ve Tiaras'la tanınan Kailia Posey'in 16 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Posey'in annesi Marcy Posey Gatterman ölüm haberini Facebook sayfasında duyurdu. Gatterman, "Söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Güzel bir kız bebek hayatını kaybetti" dedi.

TLC kanalında 2009-2013 yılları arasında yayınlanan 'Toddlers ve Tiaras' adlı programda çocuk güzellik yarışmasına hazırlanan çocukların ve ailelerinin başından geçenler anlatılıyordu. Program, çocukların uygunsuz biçimde giydirildiği ve sergilendiği eleştirileri almış ve yayınına son verilmişti. Programın yeni bölümleri ise 2016'da tekrar aynı kanalda yayınlanmaya başlanmıştı.

Kailia Posey, 5 yaşındayken katıldığı programdaki bir mimiğiyle de internetin en çok paylaşılan GIF'lerinden birine konu olmuştu.

Posey'in nasıl öldüğüne dair resmi bir açıklama yapılmazken arkadaşları ve yakın çevresi sosyal medya hesaplarından genç televizyon yıldızının intihar ettiğine dair paylaşımlar yaptı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar