Ünlü sanatçılar öğrenciler için sahnede

9 Mart 2023

Güncelleme: 9 Mart 2023

A
A

Sanatçılar, depremzede öğrencilere eğitim desteği sağlamak için sahnede buluşuyor. DasDas ve Zorlu PSM ortaklığıyla organize edilen, 30 Mart’ta gerçekleşecek “Dayanışma Sahnesi” konser geliri, İhtiyaç Haritası aracılığıyla öğrencilere ulaştıracak.

ZgotmplZ

DASDAS, Zorlu PSM ve İhtiyaç Haritası, deprem felaketinin ardından el ele vererek bir yardım konseri organizasyonuna imza attı. 30 Mart Perşembe akşamı Zorlu PSM sahnesinde düzenlenecek “Dayanışma Sahnesi”nde çok sayıda ünlü isim sahne alacak. Her koltuğun bilet ücreti, bir öğrenci için eğitim desteğine dönüşecek.

Konser YouTube, Twitch ve TikTok üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Alınan destek biletleri ve online yayınlar üzerinden yapılacak katkılarla depremden etkilenen 2 bin 200 öğrenciye kaynak oluşturulması hedefleniyor. Ayrıca Robotel Derneği işbirliğiyle depremden bedensel olarak zarar gören en az 100 çocuğa da destek olunacak.

İŞTE GECENİN YILDIZLARI

“Dayanışma Sahnesi” konserinde Adamlar, Antakya Medeniyetler Korosu, Athena, Aylin Aslım, Bedük, BEGE, Buray, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Ceren Gündoğdu, Ceza, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Korhan Futacı, Mengene, Mert Demir, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Özge Fışkın, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve Zuhal Olcay sahneye çıkacak ve şarkılarını dayanışma için seslendirecek. O gece sahnede olamayan yerli ve yabancı birçok sanatçı da videolar aracılığıyla desteklerini sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar