Ünlü isimlerin 2023 reklam ücretleri belli oldu: Kim ne kadar ücret alıyor?

19 Ocak 2023

Güncelleme: 19 Ocak 2023

A
A

Türkiye'de oyunculuk ve şarkıcılık kariyerlerinin yanı sıra reklam filmlerinde rol alan ünlü isimlerin 2023 ücretleri belli oldu. Peki kim ne kadar ücret talep ediyor? İşte ayrıntılı bilgiler...

ZgotmplZ

Kariyerlerinin yanı sıra reklam filmlerinde de oynayarak gündemden düşmeyen ünlü isimler, 2023'e girilmesiyle ücretlerine de zam yaptı. Listenin zirvesinde ise Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti ile Ebru Gündeş geliyor.

FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT ÇİFTİ İLE EBRU GÜNDEŞ 

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti birlikte reklam filminde oynamak için 18 milyon TL istiyor. Şarkıcılığın yanı sıra reklam filmlerine de yeşil ışık yakan Ebru Gündeş ile Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'e rakip olarak reklam kaşesini 18 milyon TL talep ediyor.

Ebru Gündeş, reklam için 18 milyon TL talep ediyor.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise konser başına 500 bin TL kazanırken reklam filmleri içinse 10 milyon TL talep ediyor. Aynı anda birçok markanın yüzü olan Hande Erçel ise proje başına 8 milyon TL.

Hande Erçel
HADİSE REKLAM FİLMLERİNE 10 MİLYON TL TALEP EDİYOR
Hadise
KIVANÇ TATLITUĞ PROJE BAŞINA 10 MİLYON TL İSTİYOR
Kıvanç Tatlıtuğ

Yalı Çapkını dizisindeki rolleriyle son günlerin en popüler isimlerinin başında gelen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ise reklam kaşesini 4 milyon TL olarak belirledi. Reklam kampanyalarının aranılan isimlerinin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ ise 2023 yılında proje başına 10 milyon TL talep ediyor.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar