Serdar Denktaş'a yılın siyasetçisi ödülü

23 Ocak 2023

Güncelleme: 23 Ocak 2023

A
A

Türkiye'nin Eskişehir kentinde düzenlenen ödül töreninde KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş yılın siyasetçisi seçildi.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Türkiye'nin Eskişehir kentinde düzenlenen ödül töreninde KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş yılın siyasetçisi seçildi.

Tepebaşı Belediyesi’nin destekleri ile Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen “30. ÇGD Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” yoğun katılım ile gerçekleşti. Törende 9 kategorideki ödüller 32 isme takdim edildi.

Yılın siyasetçisi ödülünü alan Serdar Denktaş duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi.  

"32 YILLIK SİYASİ HAYATIMIN EN ANLAMLI ÖDÜLÜ"

Serdar Denktaş, "32 yıllık siyasi hayatımın en anlamlı ödülü. 30 yıl önce örümcek kafalı, karanlık zihniyetler, belki ‘Uğur Mumcu’nun bedeninden kurtulduk’ diye rahatlamışlardı. Ama o gün bu gündür, Uğur’u takip eden Mumcuların yaktığı küçük kıvılcımlar, artık karanlığı aydınlatacak güce ulaşmıştır. Rahat uyu Uğur Mumcu, aydınlık günler artık kapının ardında. Senin düşüncelerin ve yaklaşımlarını takip eden, genç, geleceği parlak Türkiye mutlaka gerçekleşecektir. Buna inanıyoruz. Seni gönülden sevgi, saygı ile anıyoruz” diye konuştu.

Denktaş'a ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer takdim etti. 

Ödül törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP İl Başkanı Recep Taşel, İstanbul Baro Başkanı Av. Filiz Saraç, Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz, çok sayıda siyaset, basın, spor, sanat ve bilim dünyasından isim katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar