Sağlık eski Bakanı Dr. Nuri Gökşin yaşamını yitirdi

5 Haziran 2022

A
A

Sağlık eski Bakanı Dr. Nuri Gökşin, bu sabah hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Altuğra, Gökşin'nin vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ZgotmplZ

Sağlık eski Bakanlarından Dr. Nuri Gökşin, 72 yaşında vefat etti.

13 Haziran 2013 - 30 Ağustos 2013 tarihleri arasında teknokratlardan oluşan Sibel Siber hükümetinde Demokrat Parti tarafından önerilen Gökşin, yaklaşık 3 ay Sağlık Bakanlığı görevinde bulunmuştu.

Uzun yıllar Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde çalışan ve bir dönem başhekimlik görevi yapan Gökşin, müsteşar olarak da hzmette bulunmuştu.

İstanbul Üniversitesi mezunu olan Nuri Gökşin, üroloji uzmanıydı.

Gökşin’in cenazesinin yarın (6 Haziran) Lala Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Mağusa Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

ALTUĞRA'DAN TAZİYE MESAJI

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, Dr. Nuri Gökşin'nin vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Bakan Altuğra, şunları kaydetti:

"Sağlık alanında farklı kademelerde uzun yıllar hizmet vermiş, değerli büyüğümüz Dr. Nuri Gökşin'nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Dr. Gökşin, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde uzun yılar hizmet vermiş, başhekimlik yanında müsteşarlık ve bir dönem Sağlık Bakanlığı görevini başarı ile yürüterek, kendini sağlığa adamış ve  önemli katkılarda bulunmuştur. 

Merhuma Allah’tan rahmet, tüm sağlık  camiasına, yakınlarına ve ailesine başsağlığı dilerim." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar