MDP'li İzzet Aydın yaşamını yitirdi: Ablasını da tam bir yıl önce kaybetmişti

14 Ocak 2023

Güncelleme: 15 Ocak 2023

A
A

MDP'li siyasetçi İzzet Aydın, 48 yaşında hayatını kaybetti. Şehit çocuğu olan Aydın, geçtiğimiz yıl ocak ayında da ablasını yitirmişti.

ZgotmplZ Facebook

Milliyetçi Demokrasi Partisi'nde (MDP) Genel Başkan Yardımcılığı ve Lefkoşa İlçe Başkanlığı yapan İzzet Aydın yaşamı yitirdi.

MYK Haber'in edindiği bilgilere göre Aydın, "aort damarı yırtılması" (kalpte çıktığı noktada yaklaşık 3 cm. çapında olan aort damarının iç kısmından yırtılması) nedeniyle hayatını kaybetti.

İzzet Aydın'ın ambulansa binerken şuurunun açık olduğu, hastaneye kaldırılırken yolda can verdiği öğrenildi.

Lefkoşa'da yaşayan İzzet Aydın, 48 yaşındaydı.

Aydın'ın cenazesi bugün öğle vakti Lefkoşa'da toprağa verildi.

Şehit oğlu olan Aydın, geçtiğimiz yıl ocak ayında da ablası Cemaliye Aydın'ı kaybetmişti.

Cemaliye Aydın'ın ölüm ilanı.

İzzet Aydın MDP saflarında yıllardır aktif siyaset sürdüren bir isimdi. 

Aydın'ın ani ölümü ailesi, sevenleri ve partili çevrelerde şok etkisi ve büyük üzüntü yarattı.

İzzet Aydın, MDP Genel Başkanı Buay Büsküvütçü ile bir parti etkinliğinde görülüyor.
YAKINLARINDAN DUYGUSAL PAYLAŞIMLAR

Bir kızı, bir de oğlu olan İzzet Aydın'ın hayattaki tek büyüğü, teyzesi Sabire Karaman ve kuzeni MDP Gençlik Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemre Seziner, Aydın'ın ardından duygusal paylaşımlarda bulundu.

Cemre Seziner paylaşımında, "Abim, canımın diğer yarısı, sırdaşım gardaşım sırtımı yasladığım dağ her zaman yanımda olanım benimle ölüme gidenim. Şimdi nerden çıktı bu yalnız gidiş nasıl dayanırım ben sensiz bu dünyanın pisliğine. Şaka yaptım cınım de dizlerine vurarak kahkaha at gene. Gitme abim. Gitme çocukluğum. Gitme." diye yazarken, Sabire Karaman ise şunları kaydetti:

"Haberini aldığım andan beri doğduğun gün gözlerimin önünden gitmiyor. Teyzem elime doğan çocuğu nasıl toprağa vereceğim diye düşünüp duruyorum. Ayaklarım mezarlığa gitmek istemiyor. Evet aileden çok insanı verdik toprağa ama kimi hastaydı dedik kimi kurtuldu dedik. Bu sefer olmadı be İzo. Seni ve ölümü yanyana getiremiyorum evlat. Hiç yakışmadı sana. Sıralar şaştı be oğlum. Benim sana vasiyetim vardı beni toprağa sen koyacaktın. Bir terslik var hem de çok büyük bir terslik teyzem. Bugün annene çok kızdım yalvardım onu bize bırak kızını aldın İzo'yu alma diye. Olmadı be çocuk. Ailenin son eksik parçasını da aldılar tamamladılar da biz eksik kaldık be teyzem. Biliyorum bir gün beraber olacağız o gün geldiğinde beni sen karşıla teyzem. Çok canım yanıyor. Buluşuncaya kadar sana hoşçakal demek için yazdım oğlum. Mekanın cennet olsun."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar