Mauro Icardi ve Wanda Nara boşandı

17 Kasım 2022

A
A

Galatasaray'ın yıldızı Icardi ile Wanda Nara boşandı. Nara, "Boşanmak için resmen imzaları attık." diyerek gelişmeyi duyurdu.

ZgotmplZ

Türkiye Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile model eşi Wanda Nara resmen boşandı.

Nara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yıldız futbolcuyla resmen boşandıklarını duyurdu.

Wanda Nara, "Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim." dedi.

"İş hayatına dönmek istedim, Icardi bunu istemedi." diyen Nara, "Günde 2 saat idman yapıyor, kalan vaktini evde geçiriyor. Çocuklarla ilgilenmek için bana yardım edebilir değil mi? Ama Icardi kariyer yapmak isteyen kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasının içinde yaşıyor." diye konuştu.

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi ise konuya dair bir açıklama yapmadı.

Icardi, Inter'de oynadığı dönemde eski takım arkadaşı Maxi Lopez'le evli olan Nara ile birlikte olmuş, evlenen ikilinin çocukları dünyaya gelmişti.

Wanda Nara, 2021'in son aylarında da kendisini aldattığı gerekçesiyle Icardi'den ayrıldığını açıklamış ancak Arjantinli yıldızın özür dilemesinin ardından iki isim barışmıştı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar