Karaca Mağazası, İngiltere'de ilk şubesini Londra'da törenle açtı

24 Kasım 2022

Güncelleme: 24 Kasım 2022

A
A

Tanınmış ev eşyaları markası Karaca, İngiltere’deki ilk mağazasını Londra’nın en gözde semtlerinden Islington’da törenle açtı.

ZgotmplZ
Açılış kurdelesini Karaca İngiltere Genel Müdürü Cihangir Çetintırnak (solda) ve T.C Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan birlikte kestiler.

Mihrişah Safa/Londra

Karaca İngiltere'de ilk mağazasını açtı. Görkemli törene çok sayıda önemli isim katıldı.

Islington Square’deki iki katlı mağazanın açılışına T.C Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Ticaret Başmüşaviri Murat Özsoy, KKTC Londra Temsilciliği Konsolosu Namık Cafer ile Karaca’nın İngiltere Genel Müdürü Cihangir Çetintırnak, Yönetim Kurulu başkanları Hüseyin Karaca, Selin Kiperi Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Erkut Baloğlu ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Karaca, İngiltere’deki ilk mağazasını Londra Islington semtinde aynı adı taşıyan Islington Square’de açtı.
“İNGİLTERE’DE İLK MAĞAZAYI AÇMAK HEYECAN VERİCİ”

İngiltere Müdürü Cihangir Çetintırnak, yaptığı konuşmada İngiltere’deki ilk mağazalarının açılışının heyecan verici bir dönem olduğunu belirterek, “Şirketimizin küresel çaptaki büyümesini hem internet hem de açmaya başladığımız mağazalar aracılığıyla sürdürüyoruz. Hem yerel halkı hem de dünyanın dört bir yanından alışveriş için Londra’ya gelen misafirlerimizi yalnızca yolculuğumuzun bir parçası olarak değil, aynı zamanda Karaca ailesini değerli bir üyesi olmaya davet ediyoruz” dedi.

"MARKALARIMIZIN SAYISININ ARTMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Açılış kurdelesini Karaca yetkilileriyle beraber alkışlarla kesen Başkonsolos Bekir Utku Atahan, firmanın ilk mağazasını açmaktan büyük memnunluk duyduğunu kaydederek, “Ülkemizin kaliteli markalarının Birleşik Krallık pazarına girmesi gurur verici. Birleşik Krallık’ta farklı alanlarda başarılarını kanıtlamış markalarımızın sayısının her geçen dönem artması da bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

Geniş ürün ve özel tasarım grupları ile uluslararası arenada da dikkat çeken Karaca’nın, İngiltere’deki ilk mağazası iki katlı, 2,641 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Mağazada mutfak ürünleri, yatak takımları ve çeşitli ev aksesuarları bulunuyor.

Türkiye'de 1973 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Karaca'nın geniş ürün kataloğunda gündelik yaşamdan lüks ev eşyalarına kadar 1.000'den fazla yenilikçi ve ilham verici tasarım ürünü yer alıyor. Mağaza Noel öncesi çıkardığı ve İngiliz pazarına hitap eden özel tasarımlarıyla açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi görmeye başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar