Kahveyle güzelleşmenin 5 yolu

31 Ağustos 2022

Güncelleme: 31 Ağustos 2022

A
A

Kahve severler sadece fincanlarının altındaki telveyi kullanarak mükemmel bir cilt elde edebiliyor. Telveyi güzelliğinize güzellik katmak için kullanacağınız 5 yöntem…

ZgotmplZ

Hepimiz sabahları kahvemizi keyifle içmeyi severiz. Farkına varamadığımız şey, bu kahve telvelerini cildimiz içinde kullanabileceğimizdir. Yapılan araştırmalara göre kahve, cildi gençleştirmek, saçı güçlendirmek ve çeşitli birçok güzellik alternatifi yaratmak için kullanılabilecek sağlıklı ve doğal bir besin…

MÜKEMMEL BİR ARINDIRMA

Kullanışlı bir şekilde geri dönüştürmek istediğiniz fazla kahve telvesi var mı? İçtikten sonra peeling yaparak biraz daha kullanabilirsiniz. Kahve telvesi, hem donuk hem de kuru ciltler için uygun, nazik ama harika bir arındırma fırsatı. Hoş bir koku için kullanılmış kahve telvenizi biraz hindistancevizi yağı ve birkaç damla vanilya özü ile karıştırın. Ovarak cildinize yedirin ve su ile durulayın. Bunu ellerinizde, bacaklarınızda ve vücudunuzun hemen her bölgesinde kullanabilirsiniz. Kısa sürede daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sizi bekliyor.

ŞİŞLİK YATIŞTIRICI

Gözlerin altındaki şişlik, hemen hemen herkesin zaman içinde karşılaştığı yaygın bir yaşlanma belirtisidir. İyi haber şu ki, kahve hem düşüncelerimizi hem de göz çevresindeki hassas cildi tazeleyebilir. Son zamanlarda bazı inatçı göz torbaları keşfettiyseniz, doğrudan etkilenen bölgeye biraz soğutulmuş kahve telvesi uygulayın. Yaklaşık yirmi dakika oturmalarına izin verin ve su ile temizleyin.

SAÇ RENGİNDE YOĞUNLUK

 

Koyu saçlarınız varsa veya koyu renkli boya kullanıyorsanız, daha canlı bir renk tonu için tam olarak ihtiyacınız olan şey bir kahve durulaması olabilir. Birkaç fincan koyu kahve yapın - atıkları azaltmak için kalan telveyi bile kullanabilirsiniz. Saçınıza uygulamadan önce sıvının soğumasını bekleyin. Yaklaşık bir saat sonra, başınızı bir duş şapkası ile örtün ve durulayın. Durularken mutlaka soğuk su kullanın.

KIRIŞIKLIKLARI AZALTIYOR…

Kaz ayakları ve gülme çizgileri kaçınılmaz görünebilir. Bununla birlikte, düzenli olarak yüzünüze kahve solüsyonu ile masaj yaparak bunları biraz geciktirebilirsiniz. 2’ye 1 oranında kahve telvesi ve suyu birleştirin, ardından birkaç damla çay ağacı yağı ekleyin. Her şeyi karıştırın ve solüsyonu yüzünüze dairesel hareketlerle masaj yapmak için kullanın. Kalıntıları durulayın ve canlanmış hissedin!

YÜZ MASKESİ NASIL YAPILIR?

Yüz maskenize kahveyi dahil ettiğinizde evinizdeki SPA gününüz hem ucuz hem de lezzetli olabilir. Bu sadece harika kokmakla kalmayacak, aynı zamanda cildi aydınlatacak ve yumuşatacaktır. Biraz bal (yaklaşık bir yemek kaşığı), yoğurt (üç yemek kaşığı), kakao tozu (iki çay kaşığı) ve kahve telvesini (iki yemek kaşığı) birleştirin. Bu bileşenleri karıştırdıktan veya iyice birleştirdikten sonra elde edilen karışımı yüzünüze uygulayın. Kurumasına izin verin. Bu yaklaşık on beş dakika sürecektir. Yüzünüze uyguladıktan sonra iyice yıkayın ve tazelik hissinin tadını çıkarın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar