Hadise boşanma sonrası bomba gibi döndü

3 Ekim 2022

Güncelleme: 3 Ekim 2022

A
A

Mehmet Dinçerler ile 5 ayın sonunda boşanan şarkıcı Hadise, boşanma sonrası ilk konserine çıktı, seyircilere "Hoş geldiniz, siz olmasanız ben burada olamam.” diye seslendi.

ZgotmplZ

Geçtiğimiz nisan ayında dünyaevine girdiği iş insanı Mehmet Dinçerler’den 30 Eylül Cuma günü tek celsede boşanan Türkiye'nin güçlü seslerinden Hadise, İstanbul'daki Beşiktaş Festivali'nin kapanış konserini verdi.

Barbaros Meydanı’ndaki konserine "Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısıyla başlayan 36 yaşındaki şarkıcı, alanı dolduranlara "Hoş geldiniz, siz olmasanız ben burada olamam.” diye seslendi.

Şarkıcı sözlerine “İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. Bu sevgi, aşk bambaşka! İyi ki varsınız, bu gece eğleniyor muyuz?" diye devam etti.

Yüzlerce kişinin katıldığı konserde dansları ve sahne şovuyla göz dolduran şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Hadise'nin yüksek enerjisi konser boyu devam etti.
NE OLMUŞTU?

Hadise dilekçesinde Dinçerler’in sanat hayatını kısıtladığını, bu durumun baskıya dönüştüğünü belirtip eşinin düğünde takılan takılar konusunda da kriz çıkardığını iddia etmişti. 

Hadise, dilekçesinde ayrıca Dinçerler'in evlendikten sonra davranışlarında değişmeler olduğunu, sanat hayatına yönelik kıskançlıklarından dolayı kısıtlamalarda bulunmaya başladığını öne sürmüştü. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada, "Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaştı, bu da beni yıprattı. Yaşananlar sadece kişisel hayatımı değil, sanat hayatımı da etkiledi." demişti.

HADİSE KİMDİR?

1985 yılından Belçika'da Sivaslı gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Hadise Açıkgöz, 2003 yılında Belçika'da katıldığı "Idool 2003" yarışması ile adını duyurdu.

2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü "Sweat"te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı. 2008'de ikinci stüdyo albümü "Hadise"yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de bir hit oldu.

Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu.

Hadise, 2011 yılından beri  "O Ses Türkiye" yarışmasında jüri üyeliği görevine devam ediyor.

6 Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanan şarkıcının yayınlanmış 7 albümü bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar