Girne Belediyesi'nin ücretsiz yaz tatili çocuk atölyeleri başlıyor

31 Mayıs 2022

Güncelleme: 31 Mayıs 2022

A
A

Girne Belediyesi’nin ücretsiz yaz atölyeleri 16 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi’nin her yıl yaz tatillerinde 4-12 yaş arası çocuklar için düzenlediği ücretsiz yaz atölyeleri bu yıl da 16 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, çocuklar, plaj oyunlarından, spor aktivitelerine, piknik, barınak ziyareti, kuş yuvası boyama gibi doğa etkinliklerine, kültür gezisinden, bilim atölyesine ve çeşitli sanatsal aktiviteyle dolu dolu bir yaz geçirecek.

Etkinliklere kayıt ve bilgi için, mesai saatlerinde 0539 112 63 63 ve 0392 815 15 08 numaralı telefonlar aranabilecek.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amiri Misli Kadıoğlu, yedi yıl önce beş atölye ile başlayan Yaz Tatili Çocuk Atölyelerinin, bu yıl yirmi atölye ve etkinlikle hazırlandığını ifade ederek, bölgedeki tüm çocukların sosyalleşmeleri, yeni arkadaşlar tanıyıp, yeni hobiler kazanmalarına, yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacağını ifade etti.

Kadıoğlu, kültür mozaiğinin yaşandığı kentte etnik köken, din, gelir, cinsiyet ya da engellilik gibi herhangi bir ayrım gözetmeksizin tüm çocukların da bir araya gelerek, saygı, sevgi ve uyum içerisinde yaşamalarına katkı sağlamayı istediklerini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar