Can alan kazada yürek burkan detay

29 Mayıs 2023

Güncelleme: 29 Mayıs 2023

A
A

Bisikletiyle dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ödül Demircioğlu, 25 gün önce yaşanan benzer bir kazanın ardından "Trafikte biz de varız" mesajını paylaşmıştı.

ZgotmplZ Ödül Demircioğlu / Facebook

Trafik canavarı dün iki kadını bu hayattan kopardı.

Girne-Tatlısu yolunda 61 yaşındaki İffet Bilal aracıyla, Güzelyurt-Bostancı yolunda ise 46 yaşındaki Ödül Demircioğlu bisikletiyle karıştıkları kazalarda, yaşama tutunamadı.

Lefkoşa'da "Ödül Lü Ürünler" isimli el sanatları mağazası işleten Demircioğlu bir bisiklet tutkunuydu. Günlük hayatının bir parçası olan bisiklet ile sportif etkinliklere de katılan Ödül Demircioğlu, Atletizm Federasyonu'nun geçtiğimiz yıl 22 Mayıs tarihinde İskele Long Beach bölgesinde düzenlediği "Gençlik Festivali"nde 3'üncülük elde etmişti.

Demircioğlu'nun sosyal medya hesabı, bisikletiyle gittiği rotalar ve katıldığı etkinliklere ilişkin yaptığı paylaşımlarla dolu...

3 Mayıs'ta yaptığı bir paylaşım ise yaşamına mal olan kazanın bir benzerine olan isyanıydı.

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bir aracın çarpması sonucu yaralanan 21 yaşındaki bisiklet sürücüsü Göksu Özcezarlı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Ödül Demircioğlu, "Trafikte biz de varız" mesajını paylaşmıştı.

Demircioğlu, 25 gün sonra benzer bir olayda hayatını kaybetti.

Ödül Demircioğlu geride 1'i kız, 1'i erkek 2 evlat ve gözü yaşlı bir eş bıraktı. 

Er Reklamcılık'ın sahibi olan eşi Deniz Demircioğlu, Ödül Demircioğlu'nun ardından "30 yıllık birliktelik böyle bitmemeliydi" diyerek, hüzün dolu bir paylaşım yaptı.

Deniz Demircioğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu satırları yazdı:

"Söyleyecek sözüm gözümde yaşım kalmadı, inanamıyorum bu duruma 30 yıllık birliktelik böyle bitmemeliydi Buraya yazan herkese tek tek cevap verecek ne gücüm var nede takatim. Hepinizin Ödül adına yazdığınız güzel sözler ve dileklere teşekkür ederim. Güzel bir insan güzel kadın anne sevgili her şey. Bu gün benim elimden her şeyim alındı güneşim battı, karanlıklara hapsolmamak çocuklarıma bakmak için kendimi toparlamaya çalışıyorum. Cenazesi ile ilgili bilgileri buradan paylaşacağım. Şimdi acımı yaşamak için biraz sessizliğe ihtiyacım var..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar