Britanya Kıbrıslı Türk Profesyoneller 4 yıl aradan sonra yeniden toplandı

6 Kasım 2022

Güncelleme: 6 Kasım 2022

A
A

“Britanya Kıbrıslı Türk Profesyoneller” adlı oluşum bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ZgotmplZ

Mihrişah Safa - Londra

Koronavirüs nedeniyle çalışmalarına ara veren “Britanya Kıbrıslı Türk Profesyoneller” adlı oluşum, dört yıl aradan sonra bir araya geldi. 
Kuzey Londra’da Cockfosters’daki ünlü restoran Le Petite Auberge’de bir araya gelen değişik meslek gruplarından 40’dan fazla kişi, hem yeni katılanları tanıdı. Hem de ilerde neler yapabileceklerini görüştü. 

“Britanya Kıbrıslı Türk Profesyoneller”in sorumluları  Eda Ayyıldız, Ceyhun Sesigüzel ve Emre Gürler, yaptıkları konuşmalarda oluşumun bir dernek olmadığını, tamamen İngiltere’de yerleşik profesyonel Kıbrıslı Türklerle bir araya gelip, network yapmak olduğunu vurguladı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Birbirleriyle haberleşmenin hem iş, hem sosyal açıdan yararları üzerinde duran Eda Ayyıldız, Ceyhun Sesigüzel ve Emre Gürler, önümüzdeki etkinlikte daha fazla profesyonel Kıbrıslı Türkü görmek istediklerini söyledi.
Samimi bir ortamda geçen yemekli toplantıda, çeşitli meslek gruplarına mensup katılımcılar, birbirleriyle tanışarak, yaptıkları işler hakkında bilgi verdiler.

Nural ve Aycan Ezel, Mihrişah Safa Leyla ve Taşkın Mustafa

Birbirlerini desteklemenin yararlarını anlatan katılımcılar, bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi istediklerini dile getirdiler.

Cey Sesigüzel, Eda Ayyıldız, Emre Gürler

Gruba katılmak isteyenlerin sorumlu kişilerle sosyal medyadan temasa geçebilecekleri belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar