Bak Şu Konuşana'nın "Mollie"si Kirstie Alley yaşamını yitirdi

6 Aralık 2022

A
A

"Bak Şu Konuşana" serisi ve "Cheers" dizilerinden hatırlanan Hollywood yıldızı Kirstie Alley, 71 yaşında hayata veda etti.

ZgotmplZ
Kirstie Alley, "Bak Şu Konuşana" serisinde John Travolta ile birlikte rol almıştı.

Komedi dizisi "Cheers" rolüyle 1980'lerde dünyaca tanınan, birçok yapımda yer alan oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında hayatını kaybetti.

Ailesinin yaptığı açıklamaya göre Alley, kanser tedavisi görüyordu.

Kirstie, 1995'te Hollywood'daki ünlüler kaldırımına adını yazdırdı.

Ailesinin yaptığı yazılı açıklamada "Muhteşem, hayat dolu ve sevgi dolu annemizin hayatını kaybettiğini üzülerek bildiririz." denildi.

Açıklamada oyuncunun hangi kanser türüne yakalandığı belirtilmedi ancak "çok kısa süre önce teşhis konulduğu" ifade edildi.

TRAVOLTA'DAN DUYGUSAL VEDA PAYLAŞIMI

"Bak Şu Konuşana" serisindeki rol arkadaşı John Travolta, Instagram'da yaptığı paylaşımda Alley'nin fotoğrafının altına "Kirstie şu hayatta edindiğim en özel ilişkilerden biriydi. Seni seviyorum Kirstie. Birbirimizi bir daha göreceğiz, biliyorum." yazdı.

Kirstie Alley ve John Travolta, "Bak Şu Konuşana"  serisinin bir sahnesinde.

ABD'nin Kansas eyaletindeki Wichita'da doğan Alley, 1980'ler ve 90'lar boyunca yayımlanan ünlü "Cheers" dizisinin yanı sıra "Star Trek 2: Khan'ın Gazabı", "Drop Dead Georgous" filmleri ve "Bak Şu Konuşana" serisinde de rol almıştı.

Kirstie Alley, Boston şehrindeki bir barda geçen NBC'nin Cheers adlı komedi dizisinde, Ted Danson'la birlikte rol almıştı. Dizinin en popüler olduğu dönemde kadroya giren ve 1993'te dizi final yapana kadar 147 bölümde rol alan Alley, önce buradaki rolüyle Emmy Ödülü aldı.

Ardından 1993'te "David'in Annesi" adlı CBS televizyonu filmindek performansıyla ikinci bir Emmy Ödülü kazandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar